0 penyumbang pandangan

penangan kuasa cinta! :D

Assalamualaikum...
Isu cinta..apa tu cinta??? 
macam mana erk nak huraikan..
sesegar embun pagi ke dia, seenak kek cheese ibu ke, seindah matahari terbit ke, sesejuk salji dingin ke di London ke, selembut kapas baby ke...
aqu pun tak taw nak tafsirkan makna sebenar cinta..
sebab cinta tu tak dapat dilihat, tapi di rasa...
jadi insan2 yang merasainya sahaja tahu tuk mengambarkan nya..
tapi pastinya setiap insan mempunyai tafsiran berbagai2 tentang cinta.



Pe pandangan korang??
 Bagi aqu, cinta nie pelbagai dan berbagai...
erk pelbagai and berbagai lain ke maksud?? lantak la!~
 aqu cuma nak mengambarkan cinta tu mempunyai berjuta2 rasa dan auranya..
Kadang2 dengan cinta kita menjadi bahagia..kadang2 dengan cinta kita berasa kecewa, kadang2 dengan cinta kita kita berubah kepada yang lebih baik, dan kadang2 kerana cinta membuat kita menjadi buta segala2 nya walaupun pada fizikalnya tidak!.
Nampak besarnya penangan kuasa cinta tu?? masih tak percaya??? 
ok! aqu pun tak taw nak buktikan...korang tunggu je la bila cinta tu datang.hihi


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: