0 penyumbang pandangan

wow!!!! my fist post~

wahhh wahh wahhh dah ade blog~ tapi sebenarnye nie bukan blog petama aqu, tapi yang kedua..blog pertama aqu,( mission incomplete) dah berada dalam lipatan sejarah.hahhaha (ade kisah tragis yang berlaku). Tapi teringin gak aqu nak ucap tahniah kat manusia yang berjaya hack blog aqu dulu tu...tuk insan bertuah tu THUMBS UP la kt hang ye sebab berjaya, tapi sekali lagi hang aniaya aqu,memang cari pasal nama nya..sabar2 jugak babe, tapi sayang dow. Jangan guna ilmu yang kita ada tuk menyusahkan atau menjatuh kan org lain,tak baik la bro...kalau hang tak tau nak buat blog, meh let me know..aqu boleh aja ko dari A sampai Z plus dengan alif bata sekali...free of charge lagi okeh..Nak kata aqu nie expert sangat dalam buat2 gubah2 blog nie, tak la jugak...tapi okeh la siket2 sebab dah penah buat kan..so sekarang nie tengah dalam proses nak mencari balik follower2 and peminat2 fanatik aqu dulu.hihi yang nak jadi peminat2 fanatik aqu sekarang pun boleh jugak,di alu2 kan~


Aqu nie menulis blog asal nye sebab minat and second sebab nak improve BM aqu yang tungang terbalik dah macam kapal titanic dilambung ombak nie. Sampai kekawan aqu pun kata BM aqu macam sampah. (aiyooo kecik hati i). Kekadang bila dah terbiasa guna english nie pun masalah jugak,jadi camni la kacang lupekan kulit, dengan kata lain "suana perasan minah celup".hahha tapi bile aqu kaji2,tengok2 balik blog aqu yang dulu tu rasenye makin teruk je BM aqu nie, kalau cikgu BM aqu bace la blog aqu nie, agak2 dia nagis tak?? silap2 meraung kot tgk grammer aqu camni..hihi jadi PERHATIAN!!!! kepada cikgu2 BM dinasihatkan jangan jadi follower aqu la.hihi 


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: