0 penyumbang pandangan

katak panggil hujan~lallalalla

Assalamualaikum.....


ehhh awat katak nak panggil2 hujan nie??? katak tak payah panggil pun, kalau nak hujan2 jugak..iye tak??
ha macam tu jugak la ibarat suara lunak merdu aqu nie..lunak ke??hhaha wehh korang jangan memain, korang tak dengar lagi suara aqu..kalau buat show, boleh terpukau semua orang yang ada kat situ tau tak! (*terpukau ke dipukau..hahhaha)


orang bulan2 ramadan nie buat amal jariah...aqu pulak dok melalak..hahhah ehh cop2, bukan melalak ye, mengisi masa menghiburkan hati.hheheh lagipun tak salah nak menyanyi nie, bukan nya aqu taksub sangat pun..setakat setengah jam camtu jer..lagipun, aqu menyanyi dalam bilik sorang2 depan lappy aqu tu, konfem tak de sape dengar! ( *so for my future husband, suara nyayian lunak merdu nie khas tuk kamu jer okeh ;p )


haaaa?? korang tak caya lagi aqu boleh menyayi...ishhh degil la korang nie! ok la ok la aqu bagi bukti... bukak mata tu luas2 tengok ye..hihi jangan nak jeles2 la dengan suara kita..hehhe


ha nie lagu "hot and cold"..4655point tuh!!!


lagu "my heart 'll go on"...up 5523 points~

apa!!! korang kata pencapaian tahap cicak je?? oitttt kire dah terbaik la tu..aeumur hidup aqu tak penah nak karoke2 nie ha..ada pun dulu aqu buat persembahan nasyid time kecik2 dulu, banyak kali tau jadi juara...
eleh...sebenarnya korang JELES!!!!hahhahahah




ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: