0 penyumbang pandangan

kerana aqu sahabat kau..

 
PEMADAM --> pensil, aqu masih sahabat kau kan???

PENSIL --> tentu lah.. kenapa??

PEMADAM --> tak, aqu cuma takut kehilangan sahabat setia seperti kau... sekarang kan kau dah ada sahabat baru si diary..

PENSIL --> ohh, kau jangan risau..aqu akan setia menemani kau sentiasa.. 

PEMADAM --> terima kasih...

PENSIL --> pemadam... kau tahu aqu sangat berbangga..

PEMADAM --> erm kenapa??

PENSIL --> aqu berbangga...bangga dapat mencorakkan setiap helaian diary,kawan baru kita tu..aqu rasa antara aqu dan kau, aqu yang paling berguna.. kerana tanpa aqu, tak mungkin diary nie dapat mencoretkan setiap kenangan..

PEMADAM --> ye... =) beruntungnya kau..

PENSIL --> memang lah..kau hanya di gunakan untuk memadam tiap kesalahan.. kau cuma di perlukan untuk sesuatu yang remeh.. nilai kau terlalu kecil lah pemadam..

PEMADAM --> aqu taw.. aqu tak sehebat kau..dapat menemani setiap helaian diary... kerana dalam nilai persahabatan tak perlu menjadi hebat..cukup untuk aqu menjadi peneman setia, cukup untuk aqu menjadi tempat suka duka dan cukup untuk menjadi pembimbing.. aqu juga bangga.. bangga kerana dapat memperbetulkan kesalahan yang seorang sahabat ku lakukan.. kerana seorang sahabat tidak hanya menjadi pemerhati..tidak akan hanya memandang sahabatnya terus dalam kesilapan. Walaupun aqu tak mampu memadamkan sebersihnya, tapi aqu akan tetap berusaha melakukan nya..

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: