0 penyumbang pandangan

kisah satu mimpi..

Assalamualaikum...

mimpi?? yuppp bukan benda pelik dalam hidup nie...semua orang pernah bermimpi kot! tapi aqu rasa mimpi aqu pelik, pelik untuk aqu...bukan pelik kenapa sangat, cuma... mimpi aqu bersambung dalam 2 babak.. babak pe pulak nie! ok fine, aqu bukan tulis novel, toksah nak berbunga2 sangat ayat kan... -.- maksud aqu mimpi aqu tu bersambung2 dalam 2 malam..


Al- kisah nya, mimpi aqu nie berkenaan seorang lelaki... lelaki yang so sweet n macho muka dia, serius aqu sangat ingat muka dia sampai sekarang! ^.^ tapi seingat aqu, aqu tak penah jumpa mamat tu di alam realiti nie... aqu pasti! sangat pasti! jap aqu pikir sekali lagi... erm ade rupa2 artis pun tak jugak... rupe2 sepupu sepapat aqu tak jugak.. dah tu macam mane mamat nie boleh muncul dalam mimpi aqu.. heran aqu~


And satu lagi benda yang pelik, mamat tu seorang polis.. yuppp mungkin sebab tu dia nampak smart dalam mimpi aqu tu.. (aqu tak penah kenal sorang pun polis hakikatnya -.-).. tapi tak syok nya, dia saman aqu pulak dalam mimpi tu...hehe tu dalam babak mimpi yang pertama la..babak mimpi ke dua, dia dengan aqu gi minum di sebabkan kejadian yang tak di segajakan.. (yang tu tak yah cite la, panjang!)


Benda ke 3 pelik dalam mimpi aqu nie, semua tempat yang aqu jumpa dia aqu rasa aqu penah sampai.. aqu penah datang.. tapi aqu tak boleh ingat lagsung tempat2 tu sampai sekarang! sakit kepala aqu pikir!!
Agak2 memang wujud ke mamat tu sebenarnya dalam alam nyata nie dengan muka yang sebijik dalam mimpi aqu tu.. nak kata mimpi tu ada petanda, petanda pe benda pulak kan??? petanda aqu nak jumpa dia?? tapi dia tu sape, aqu tak kenal pun.. em.. rasa2 nye la kan mimpi time bulan2 ramadan nie boleh jadi kenyataan tak?? ye la bukan mainan syaitan 1 hal, aqu tak terpikir pasal dia tapi dia yag muncul tiba2 satu hal.. habis separuh hari aqu buat keje tapi dok asyik terpikir pasal hang HARIS! haris?? yupp nama mamat tu haris... so please sape yang nama haris meh muncul tunjuk muka...


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: