0 penyumbang pandangan

lagussss raya~~

Assalamualaikum...


sape tak suke dengar lagu raye???? sume suke erk... aqu pun suke.. tapi ade part yang aqu tak suke... nak taw pe??? bila lagu rase di pasang pada awal and pertengahan ramadan! bukan aqu nak menghilang kan mood raya/syawal but korang menghilangkan mood ramadan... berbalik pada hari terakhir untuk ramadan tahun lepas, pe yang korang nanti??? korang panjatkan doa pada ilahi agar berpeluang menyambut ramadan lagi tuk taun nie kan??? tapi bila dah di beri peluang itu, mengapa seolah2 ingin ramadan cepat berlalu??? sepatutnya sedih.. sedih kerana ramadan itu bakal meninggal kan kita, dan takut dah tak ada lagi peluang untuk kita menyambutnya pada taun depan.. 


memang tak salah lagu raya tu di dendang kan, tapi dalam kegembiraan tu selitkan kesedihan berlalunya tiap saat ramadan itu.. cuma, kenapa masa pertengahan bulan syaaban dulu aqu tak dengar langsung lagu ramadan erk??? =) mungkin kita semua belum kenal or menghayati  anugerah dan nikmat sebenar bulan yang bernama ramadan berbanding syawal..
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: