0 penyumbang pandangan

life with love! muahhh

Assalamualaikum....

baju raye dari umi & abah..muuuahhhh
erm agak2 lame gak nie aqu tak menulis...bz la katakan..hehhe pe yang menarik2 aqu untuk menulis entry kali nie ialah kejadian semalam... kejadian??? ohhh no! bukan sesuatu yang ngeri berlaku ye, but wonderful plus awesome... tentang aqu berbuka di umah umi and abah!! ape yang menarik nya takat berbuka?? bukan dengan artis?? cehh sape yang cakap camtu memang aqu nak sekeh2 je kepala diaorang..hhahah yup2 setakat umi and abah tu memang semua orang ade.. tapi korang tak de umi and abah yang macam umi and abah aqu! that make me proud to have them~ ahh ade aqu kesah nak buka dengan artis??? artis tu bukan aqu kenal pun, kalau aqu gi berbuka dengan diaorang belum tentu diaorang ingat aqu kan kan kan... 


Tapi macam tak caye pulak aqu gi berbuka umah diaorang.. aqu rase boleh la cakap nie buat pertama kali nya dalam seumur hidup aqu nie aqu gi berbuka umah orang lain.. maksud aqu, kalau takat umah sedara tu, ok memag pernah.. tapi kalau umah kawan ke yang lain ke, serius tak penah! pe hal nak kata aqu kolot?? yup i'm.. kadang2 orang yang kolot tu la yang lebih menjaga adab and batas agama kan.. dari orang yang terover2 moden nie! :p

So thank you soooooooo much to my mom and dad sebab bagi hamba kesayangan mu nie pi berbuka kat umah umi and abah.. and tak lupa buat abah and umi, thanksssss sebab masak sedap sangat sangat sangat sangat sampai overload makan.. (*serius aqu tak penah makan banyak macam semalam!) last sekali xiexie, arigatougozaimas kak jue (Juhaidah) and rizal (syahrelzal) sebab rajin ambik and hanta hamba nie (*dah macam pe jer aqu dalam kereta.hhahah).. korang TERBAEK la! syukran Ya Allah coz You still give me happy life and relation with each of them! (*terharu..)

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: