0 penyumbang pandangan

al-fatihah Noramfaizul

Al-fatihah buat arwah Noramfaizul Mohd Nor... Erm tengah kita bergembira sambut hari raya nie, tak sangka hal macam nie boleh jadi, tapi tu lah ajal semua di tangan Tuhan.. kita sebagai hamba hanya mampu redha atas segala ketentuan tersebut. Takziah kepada keluarga Noramfaizul..

Sedih bila terfikir anak isteri dia, mesti diaorang rasa terkilan sangat sebab tak dapat langsung menyambut hari raya bersama arwah... tapi siapa sangka benda nie jadi, sebab mengikut kata ayah arwah, arwah dah mempunyai banyak pengalaman dalam menjalankan tugas2 macam nie.. maksudnya nie bukan kali pertama arwah membuat liputan di negara bergolak macam tu, ade lagi negara2 lain arwah penah buat (aqu lupe negara mana ayah arwah sebut tadi -.-).

Arwah ke Mogadishu, Somalia kerana mengikuti misi kemanusiaan kelab putra 1Malaysia. Arwah meninggal di sebabkan terkena peluru yang boleh di kata kan sesat (sebab kabarnya tembakan tu ingin di tujukan kepada pihak tentera).  Dan tembakan  tersebut telah terkena pada bahu dan menembusi paru-paru arwah. 

Arwah meninggalkan seorang isteri dan dua orang anak lelaki iaitu Mohd Irfan, 8 dan Mohd Naufal, 3. Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan di tempatkan dalam golongan orang2 beriman. Amin..

*sumber gambar --> Mr.google~

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: