0 penyumbang pandangan

berakhirnya dunia FACEBOOK~

hohoho bukan MARK ZUCKERBERG nak tutup dia punye punca pendapatan tu... huh gilesss dia nak tutup dia punyer punca pendapatan dia tu..mau dah tak jadi jutawan dah dia.. nie aqu nie ha yang nak tutup, yang sesen pun tak dapat dari facebook tu..hahhaha (*tapi belum tutup sepenuhnya) 

pe kes aqu nak tutup?? nak kata aqu mengedik?? mengada2?? ha memang pun..hahhaha  kesah pulak aqu?? lallalalal~ camni la, kalau aqu kata suke hati aqu la nak tutup ke tak ke fb tu cam tak berapa sedap pulak kan.. so pe yang boleh aqu jelas kan bila kita dah dapat sesuatu nasihat yang baik tu, sebagai tanggungjawab kita untuk mengikutinya.. bukan la aqu nak kata main fb tu salah... bukan la camtu, jangan dok melatah cepat sangat.. cuma mungkin fb tu tak sesuai tuk aqu.. aqu ulang lagi sekali UNTUK AQU

ye la bila fb tu di gunakan sebagai medan untuk mengumpat, mengata, sindir menyindir tu yang salah nya.. jadi aqu cuma nak mengelak dari semua tu.. lagi pun betul jugak bila ade orang tu kata "facebook nie merupakan salah satu alat akhir zaman untuk melalaikan kita..". Tapi untuk sesiapa yang bijak menggunakan nya dengan menyebar kan dakwah or sebagainya go on.. mungkin dapat memberi serba siket ilmu pada orang lain.. tapi yang macam aqu nie, baik tutup jer.hahhah 

kalau aqu tak tutup sepenuhnya pun, mungkin aqu biar je account tu..ye la tuk sesape member2 aqu yang tak de contact phon aqu kan, kang kata aqu ghaib tibe2 lak..hihi so jangan sebab nak tutup fb, bising.. tu kan account masing2, biar lah hak masing2.. =) bak kata sorang kawan aqu dulu " perhubungan kita tak kan terputus hanya di sebab kita tak berkawan di facebook". So aqu sangat lah setuju.. jadi sesape yang berhasrat nak remove den tu, sila lah dengan segala hormat nya.. ;) selamat tinggal FACEBOOK dan MARK ZUCKERBERG.. 

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: