0 penyumbang pandangan

dah jadi opah -.-

   
Alhamdulillah, selamat melahirkan.. Erm sape2 jadi opah?? aqu ler.. sape lagi.. ha nok kata aqu belum kawen, bile masa ada anak?? ha tu la.. ingat muda2 tak boleh jadi opah dah ker.. kembar 3 lagi taw cucu aqu.. tapi senjak cucu aqu lahir nie, aqu tak nampak lagi kelibat bapak diaorang.. aishhh mane la dia pi biase memang muncul je kat umah aqu nie tak kire waktu.. dah curang dia nie kot erm...

Memang la aqu belum kawen, tak cakap pun tu anak kandung aqu.. tu anak dari my cute baby (kucing).. nampak je kecik, tapi dah jadi ibu muda dah dia.. semalam la dia selamat melahirkan.. tu yang aqu sibuk sampai tak sempat nak menulis entry nie.. sebab nya aqu bercadang nak menulis entry nie semalam tapi di sebab semangat dan kegumbiraan aqu yang tak abis2 dok tenung je cucu2 aqu tu sampai ke malam jadi tak de mood aqu nak mengadap blog..hihi agaknya diaorang kalau boleh cakap dah cakap dah yang aqu nie "jakun". 

Pape pun 14/09/11 tarikh selamat cucu2 ku di lahirkan jam 11.00 pagi.. ha aqu dah siap daftar kat pejabat pendaftaran negara lagi tau kelahiran diaorang.hahhahha Tapi nak cerita pasal ke semangatan aqu semalam dan kebahagiaan yang tak dapat dibendung (macam lahirkan anak sendiri pulak exitednye), abih semua orang aqu dok kol (ayah, ibu,angah kat U, adik kat matrik, abg faiz tengah meeting, abah tengah keje, kawan aqu tengah shopping) nak bagi taw kucing aqu dah beranak.. huisss memang exited wa cakap sama lu.. comel cucu2 wa..
ade tali pusat lagi...

sepanjang permehatian : mereka suka gusti

tido.. sebab letih dengar aqu bebel

cepat la membesar  =) nanti kita main kejar2 sama2..
nama??? ha yang warna itam belang2 tu Do, yang sebelah kiri tu Re, yang gemok depan sekali tu Mi.. aqu terpikir nama nie mula2.. sekali baru aqu teringat yang kucing2 abg faiz dulu pun ade 3 eko and warna dia aqu dah tak ingat -.- tapi dah di kabarkan ilang... jadi aqu daftar di pejat pendaftaran nama2 cucu2 ku sebagai Do, Re, Mi bagi memperigati kucing2 abg faiz~


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: