0 penyumbang pandangan

HappY bEday my bRo....

   
hohoho hari nie 06/09! wahhhhh hari nie la hari ulang tahun pernikahan aqu yang ke.... ehhh tak2 hari nie hari ulang tahun kelahiran abang2 aqu! kenapa abang2??? adakah aqu mempunyai abang kembar??? oh tidak, tidak~ cuma mereka di lahirkan pada tarikh yang sama tapi berbeza tahun... surprise??? tak pun... ;p siket2 la surprise... 

So..... special wish tuk abang2 aqu, BADRUL HISYAM BIN AZHAR & MUHD FAIZULLAH BIN RAMDANI!!!!!! happy beday bro! luv both of u~ thanks ye sebab selalu layan adik korang yang cun lagi baik nie..hihi Ana doa kan semoga happy2 selalu, panjang umur, berjaya and kawen cepat2... (plz plz plz kawen la cepat2, adik tak nak langkah bendul ~.^ ) 

Korang pelik ye ngape abang2a ku itu berbin lain... aqu pun pelik jugak nie... asal korang bin lain2 ha??? ;) tak tau tak tau~ pape pun, aqu sangat la happy sebab walaupun bukan beday aqu tapi aqu yang di belanje... makan pizza lagi...tq tq~ lain kali belanje lagi yer =))



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: