0 penyumbang pandangan

Anugerah skrin 2011~

  Anugerah skrin???? Ang minat ke suana?? Erkk tak... sebenarnya.. aqu nak tengok Ashraf muslim jer...hehhe tapi jangan kata ashraf muslim.. bayang dia pun tak de! (kalau ade pun bayang dia, macam la aqu taw tu bayang dia kan -.-) 



So pe pandangan aqu pasai anugerah skrin???? Erm.. pendapat??? Ehhh aqu tak berapa pandai bab² artis nie.. lagi² dunia² hiburan nie... ilmu kureng pasal tuh..hehehe (tapi aqu bukan la ketinggalan zaman sangat ok!) so aqu bagi la siket pandangan aqu pasal anugerah nie..


Secara keseluruhan, tah ler.. cam suram jer.. why??? sebab pengacara dia kot... Bagi aqu dari ally iskandar tu berganding dengan rozita tu, lebih baik dia sesorang je kot jadi pengacara.. sebab langsung tak nampak serasi.. so bile dah pengacara pun tak nampak dia punye aura "intim" tu maka secara keseluruhan nya majlis tu tak berapa nak jadi la... pape pun well done la kat rozita sebab mencuba sesuatu yang baru kan.. =D *teringat kat kawan kolej aqu dulu si faezi nie, minat tul dia dengan rozita.. mesti dia dok terpacak depan tv tak gerak² tadi.

Satu lagi yang sangat la menganggu ialah penggunaan ipad tu... aqu tengok artis² yang penyampai anugerah tu pun macam terkial² je nak gunakan nya.. ye la paham la kan.. nak moden.. tapi kalau moden tapi menyusahkan buat pe kan??? And lagi satu aqu rase dalam banyak² penyampai si johan a.k.a botak tu lagi bagus cara penyampaian dia berbanding artis² yang dah berkali² di amanahkan tanggungjawab tu.. serius! Aqu tengok penyampai² lain macam tak de langsung semangat~ (rosyam nor and Shaheizy Sam terkecuali.. sebab mereka nampak serasi and thumb up~)



Persembahan?? Erm antara banyak² tu yang paling best nye time shila and the geng plus zizan and the geng tu la... Sangat sedap.. walaupun aqu bukan la minat sangat... (teringat zaman kecik² aqu sekolah sama dengan shila tu.. time tu sama² masuk koir.. jangan memain, aqu pun penah masuk menyanyi taw! ^.^


Pape pun tahniah tuk sume pemenang~ (aqu rase sok kat paper/blog abih penuh komen² tak bertauliah pasal kak rozita... korang jangan prajudis sangat okeh... biaq la dia.. first time nak mencuba nasib jadi pengacara.. kire ok ler tu~) Tahniah tuk sume pemenang.. 


*tuk pakcik rahim razali (my uncle~ ^.^ ramai tul sepupu sepapat sedara mara ku masuk bidang hiburan nie) tahniah... terbaek nye bacaan sajak, terharu saye... 
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: