0 penyumbang pandangan

aqu belum puas!


Hohoi~ tajuk kontroversi!!!!!hahahah Sengal tul ang nie suana! Ok, sila jangan salah faham.. saya tak bermaksud perkara yang bukan-bukan di sini... Abih tu pasai pe??? Ha nie pasal nak continue study la.... 

Ang nak sambung belajar??? Tak puas ke kan dah jadi degree holder~ Erkk takat degree??? -.- sebelah mata je orang sekarang pandang.. lain la Phd ke ye jugak bangga ^.^ Tapi bukan tu point nye... aqu just rase nak belajar... serius, sangat rindu zaman belaja!!!!huh Kenape masa berlalu cepat sangat.... =(

So sekarang camne??? camne?? Erm dalam proses memikr kan peluang-peluang sambung belajar... cuma time je tak bape nak sesuai nie... lagi pun serius nya semangat aqu nak keje bukan sepenuh nya.. sekadar mengisi masa.. sebab tu aqu tak bape sungguh sangat nie cari koje..hahhaha Aqu pun penah dah keutarakan (skema tul!) hasrat nak belajar lagi nie kat ayah and ibu aqu.. maka diaorang setuju..

Lagi pun, aqu pikir-pikir muda lagi nie... and aqu perempuan, tak salah aqu timba ilmu banyak-banyak dari cari kerja.. (plus berguna tuk mase depan aqu dan anak-anak~lalallalala) teringin jugak jadi macam Syaidatina Aisyah... seorang wanita yang pencinta ilmu.. tapi satu lagi masalah aqu sekarang bidang pe nak sambung???? Tapi aqu rase, aqu dah dapat jawapan tuk persoalan tu... Aqu nak sambung KPLI~ kenape??? :) tah la, aqu cuma dapat rase bidang tu jiwa aqu..


Sampai masa mesti aqu dapat jugak peluang tu! :) aqu yakin ketentuan Nya.. kalau ade rezeki aqu, pasti tak ke mana.. lagipun Allah sayang manusia yang mencintai ilmu :) Chaiyok2!!!

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: