0 penyumbang pandangan

^.^ bukan perli tapi mengigati

  Ok petang² nie kalau bagi tazkirah memang ramai ler orang tak nak layan~ penat katakan barussss balik kije ler abis kelas ler... tambah² lagi bile nasihat kan.. memang bertambah² malas nak ambik kisah~ tapi di sebab kan entry nie tak kan lupus maka korang buleh ler baca bile² korang suka.. maka tiada alasan untuk mengelak.. ;p


Pe yang aqu nak bebel kan petang nie pasai isu "gambar". Kes nya bermula pagi tadi, bile aqu bukak FB sebab tengah kalut² nak tanye my super duper bro jalan nak ke KL (orang KL tak taw jalan KL.. memang tak boleh harap!) So bile dah bukak je terkejut aqu tengok one post nie.. gambar awek siket punye cun.. cun tu tak pe lagi tapi aweksss² tu just pakai tuk bahagian yang perlu je.. ish ish ish... bertambah dosa aqu sebab tertengok -.-


Di sebab aqu nie bukan la jenis tetiba nak melatah.. so aqu klik la "see more" tuk tengok pe isu sebenarnya.. (niat tuk paham motif gambar tu je.. jangan salah paham -.-) So aqu tengok isu² dia pasai nak bagi nasihat.. Erm ok nice post, ade banyak nasihat dalam tu.. kire bagus la.. cume serius aqu tak paham pasai gambar tu.. wateva pun tujuan or niat rasenya tak perlu letak gambar yang sampai nak terkuar mata lelaki tengok.. benda² camtu menimbul kan fitnah.. and lagi satu mengaib kan orang lain..

:) siapa pun dia, macam ne pun cara dia, kita tak de hak nak mengaibkan dia.. lantak la dia nak pakai camne pun, yang penting kita nie tak payah la jadi "supporter" tuk sebar gambar² tu walaupun bertujuan nak bagi nasihat...

*saya nasihat awak sebab saya sayang awak... :)

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: