0 penyumbang pandangan

Cop mohor terbaru~

 
Huh aqu tengah tragis sedih nie..huhu Mengapakah?? Ha kisah nye tadi pagi subuh-subuh aqu dah mengadap lappy aqu, dok semangat maw tukar header nie.. maklum la jap lagi nak gi kenduri kawen bersusun-susun.. Dah dua hari aqu dengan adik aqu mengadap benda nie.. siap memang da siap, tapi tak jadi! huh tension-tension.. 

Ok! bukan tak jadi sebab kitaorang tak reti okeh -.- jangan celupa sangat mulut.hahhaha Aqu dengan adik aqu pun sebenarnya heran kenape buleh tak jadi.. padahal first-first adik aqu buat jadi.. erm muskil-muskil.. benda nie dengki dengan aqu nie!





Moh aqu tunjuk kat korang camne bentuk header nya.. simple je.. 

gerakan pertama
gerakan kedua
Ok, korang nampak kan gerakan pertama and kedua tu??? Ha benda tu sebenarnya flash.. kire spongebob and patrick tu akan bergerak la last-last bertemu kat tengah-tengah.. Tapi bile aqu masukan jadi header je dia tak nak bergerak! Tension aqu.. penat aqu tukar format macam-macam.. :(

So bile aqu dah malas layan benda tu, maka wujud la header aqu yang simple nak mati cam kat atas tu.hahhaha simple kan??? 5 min je aqu buat.hahhaha Kang ade time aqu tukar la yang baru..

O sebelum tu kan.. aqu gatai tangan tadi.. aqu ade buat 1 cop mohor tuk blog aqu nie.. biase blogger-blogger sebut tu benner, tapi aqu nak sebut cop mohor jugak tak kire! Nak tengok??? Nie ha...
*jadual aqu penuh minggu nie.. yang pasti hari ahad aqu tak nak ade kat KL! selamat tinggal Kl~





\
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: