0 penyumbang pandangan

MALAYSIA vs indonesia

Hohoi~ malam nie aqu busy ye rakan-rakan... biase la ade date dengan TV kesayangan ambe.. nak tengok hero malaya tuh... sape??? Khairul fahmi la! Hero malaya??? Erk... salah ke???.. abaikan~ ambe sebenarnya nak pi tengok kat kedai, tapi.. keadaan tak mengizin kan =( sedih ambe.. kenape??? sebab ambe takut bertambah parah kaki ambe kang.. kenape kaki??? Erkkkk lupekan~

So malam nie final..
Yup malaysia vs indon..
Walaupun pagi nie sejuk, tapi hangat je rase..
Tak sabor nak tengok...

Target?? 
Erm... tah.. tak nak expect pape sangat...
Tak yakin??
No la.. cuma takut kecewa~
Camtu sekali??
Of course! Semangat cintakan tanah air!hahha 

Ucapan tak nak???
Ehhh mesti la nak...
Ha cepat la ucap..
Erm.. ha buat abang mi (khairul fahmi) tersayang, adinda sentiasa menyapot kekanda walau macam mane pun... semoga kekanda tak bagi sebarang peluang untuk bola masuk ke gawang gol and buat pemain-pemain harimau muda yang lain, berjuanglah untuk negara! Pertahan kan kejuaraan kita! 
Erkkkk tak over ke ucapan tu????
Ohhh ye ke??? biase je...
ok! -.-
(perasan tu perlu ye kawan-kawan~)

saya bangga menjadi anak Malaysia! muah muah luv u Malaysia!


gud luck guys!
*p/s : mesti pak zhar suruh bagi bola sorang satu lagi, tak payah rebut-rebut~ pandainye ayah saya! -.- tak wujud la bola sepak kalau semua laki macam ayah saya..hahhaha
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: