0 penyumbang pandangan

semuanya salah setan!

Setan????? 
Yup, devil..
Ohhh ok-ok should spell "syaitan"
Ala abaikan la.. bukan nak buat karangan~

camni ke rupe syaitan.. cam salah je..
pehal hensem pulak..
setau aqu dah di ceritakan yang muka syaitan tu sangat menakutkan~
Cam nie lagi la salah.. pe hal comel pulak -.-



So pe hal salah setan pulak nie??? Sebelum tu korang pernah dengar tak ayat "persetankan semua tu!". Ha first sekali aqu tak pernah sebut ye perkataan tu! Tulis je penah.. SERIUS! Aqu seorang yang menjaga mulut ye, tangan je tak berape nak jaga time menaip.hahhaha Tapi cop, mane lagi kurang ajor antara "WTF" dengan "persetankan"??? Bagi aqu sure-sure "persetankan".. Sebab??? Senang je.. ape masalah dengan perkataan WTF??? macam-macam buleh jadi..  contoh??? erm macam wat da fantastic.. wat da function.. 

Dah-dah back to da topic, kalau layan aqu merepek memang tak sudah! Ok bile nak cerite isu-isu setan nie kurang sensitif, jadi tak pe la kalau nak cerite.. Kenape??? Sebab....setan mustahil punye akan saman aqu.hahhahahha *gelak sopan* Tengok... setan pun taw duit tu tak kan bawak ke mane.. sebab tu tak wujud kes setan saman menyaman nie.. nie yang manusia kejar duit tak sudah! *merepek lagi -.-*

Ok-ok nie betul-betul back to da topic... Sebenarnya senjak kebelakangan nie aqu jadi jahat siket.. ehh bukan jahat, nakal je.lallaala *selama nie baik!* So ade jugak la beberape hari nie bile adik aqu tegur je maka aqu kata "ala tu la,  salah setan la nie hasut aqu..", paling tak pun aqu jawab "aqu jadi jahat bukan salah aqu, tapi setan nie yang suruh buat".. padahal kalau betul salah setan, pe jadah nye aqu gi ikut -.- mereng tul aqu nie~ *PERHATIAN! kenakalan aqu belum sampai kes yang melampau ye! ;)*

Maka bile sekian lama aqu berfikir... aqu pun tertanye la soalan sengal nie kat adik aqu "kalau fitnah setan dosa ke??" Terang lagi bersuluh adik aqu malas nak layan kesengalan aqu... Dia buleh buat muka je dengan aqu.. aqu tanye betul-betul tu.. Ye la selama aqu belajar, yang aqu taw hukum fitnah memfitnah antara manusia je.. Nie kes setan, mane boleh same kan dengan manusia.. Setan dari api, manusia dari tanah.. Ohhh aah la.. kalau fitnah haiwan pun dosa jugak ke??? Ala aqu konfus la!! Mane aqu nak dapat jawapan nie..  

Sape-sape ade jawapan tolong bagitaw aqu... plz plz plzzzzzzzzz~ Aqu memerlukan jawapan.... cop! sape -sape yang tak de jawapan and dalam hati dah mule rasa nak gelak guling-guling sebab nak kata aqu sengal., sila hentikan! Kalau tak minta maaf dengan aqu cepat!hahhaha (aqu pun terase makin banyak wayar salah sambung dalam kepala aqu nie -.- apekah neuron-neuron ku tersalah makan???? neuron makan??? *.*)


*Kalau aqu tanye la soalan-soalan tu kat walid aqu, agaknye pe reaksi dia?? aqu takut nak bayang #.#


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: