0 penyumbang pandangan

top game aqu~

  
Tadi aqu main game..
Teringat pulak game aqu main zaman kecik-kecik dulu..
Aqu dengan game memang tak dapat di pisah kan..hehe
Time U dulu, kalau tension-tension main game la..
Time boring pun main game..
Time malas pun main game..
Time banyak mase pun main game..
Dah tu bile mase aqu belajar -.-
Kantoi!

Dah back to da topic..
Pasai pe??
Pasai game tadi la...
So nie list-list top 10 game yang aqu penah main la..
  • Aladdin --> Game nie best! Sangat best.. sebab aqu suke tengok jin aladdin tu..cute je! Game nie main lawan-lawan pedang, kutip-kutip apple.. Ye, memang lawan pedang.. jangan pelik aqu main.. ala bukan lawan tahap dewa pun, lawan siket-siket je pastu mati musuh dia.. budak kecik pun reti main..
  • Zuma ---> Yang nie dah lame jugak aqu tak main.. tak penah abis pun aqu main.. sebab payah sangat! Time level 1-5 tu buleh la aqu belagak, main relax-relax lagi.. tapi dah masuk level 6, ha hambik sampai mengadap betul-betul depan PC tu! (main game nie bukan ilang stress, makin stress ade!)
  • Dinner dash ---> Nie game lebih kewanitaan siket.. aqu konfem kalau laki mesti dia kata bosan gile! Mane tak bosan nya, asyik ulang-ulang benda sama je.. tapi time bosan-bosan layan jugak.. Ade lagi satu wedding dash, yang nie pun lebih kurang jugak.. satu naungan (-.- skema ayat)
  • Mario ---> Nie pun best... dulu kat U tiap-tiap hari aqu main sebab tak berjaya je nak sampai ke hujung.. game nie payah siket.. kalau kite da mati kita kena mula dari awal balik, tu yang tension tu! Tapi game nie popular kot, mesti ramai penah main..
  • Insaniquarium ---> Ha walaupun aqu tak suke makan ikan tapi aqu suke main game-game ikan nie.hehhe Cantik dow bile tengok ikan penuh je dalam PC tu.. Pastu dia punye ikan buleh silap pakai "crown".. Tapi game nie tak de la main pancing-pancing ke pe ke, just kena jaga ikan tu bagi makan pastu dia beranak-beranak maka penuh la PC aqu dengan ikan dok berenang renang~ (yang best bile ikan banyak, duit pun mencurah curah turun ikan tu bagi..hehhe *mata duitan aqu jadi*)
  • Angry bird ---> Nie game kire baru la jugak... (Ok! aqu obsess dengan angry bird! comellllll~) Tapi game nie memang tention aqu main.. sebab payah beno nak dapat full star nya! Cara main game nie lontar-lontar bird tu je tapi kena pandai strategi la.. nak bagi sume binaan tu runtuh..
  • Plants vs zombies ---> Game nie of course la pasai zombie... tengok tajuk la kan.. Cara nak main sonang je, tak payah cari-cari benda tersembunyi ke tembak ke just tanam pokok je.. pastu pokok tu yang akan tembak zombie tu nanti..aqu juara kot main game ni..lallla
  • worms ---> Game nie main dalam team.. tapi bukan main ramai-ramai.. main sorang je, tapi kita kena kawal satu team tu la.. ala macam main game bola jugak la (aqu tak suke main game bola walaupun aqu minat bola!) Game nie memang best dari segi latar design dia sume, tapi part main aqu tak reti sangat -.- adik aqu hebat gile kot! Jeles i~
  • Monopoli ---> Ha jangan ingat game nie tak de yang tuk PC, sekarang da moden.. tak main la main yang kuno-kuno punye cara tu. ;p Game nie mula-mula main memang best! Tapi last-last jadi tak best... sebab bankrup tak sudah keje aqu.hahhaha Memang tak pandai main betul.. tapi tak adil game nie.. sebab game nie main ikut nasib.. Ye la mane taw game tu saje nak mengenakan aqu, dia je nak menang.. maka dia buat dadu tu asyik benti kat tanah dia je.. mane adil! (tak pandai menari, lantai di kata jongkang jongkit tu la dia~)
  • Bookworm ---> Ok nie satu-satu nye game yang ade manafaat nye -.- ape la ko nie suana~ Tapi game nie memang bagus, aqu galak kan student-student aqu main game nie.. bukan takat buat otak tu berfikir, tapi buleh improve kosa kata BI *skema* Best wooo main game nie.. sebab bile dapat bina perkataan panjang kan, nanti worm tu flying kick kat musuh tu.hahhahah 

*aqu tak main ye game-game macam counter strike la, game motor la kereta la bola la.. aqu punye sifat kewanitaan masih terserlah kan..lallalalal

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: