0 penyumbang pandangan

kesabaran di uji~

 

Huh hari nie memang tak besh!
Tadi aqu gi round-round area KL dekat petama tu..
Sebelum tu aqu singgah menara Maju Junction..
Kunun-kunun nak ambik IC baru buat hari tu..
Penat aqu naik sampai tingkat 6..
Dia buleh tulis kat situ pe taw..
"JPN telah berpindah ke jalan duta di bangunan LHDN"

Hadoi!!!!! sabau-sabau...
Pe hal la tak tulis kat bawah tadi...
Paling-paling pun letak ler besau-besau..
Nie segala benda ko jimat..
Jangan kata jimat space..
Kertas, dakwat, tulisan sume dia jimat..
Ade banggunan sebesar alam tu tulis note guna A4 JE..
Dah tu letak kat dinding JE..
And.. SEHELAI JE..
-.- apekah??? 
Plus tulisan nye yang sangat cumel...
Alaalahai~~ rase nak cium korang sorang- sorang :-*
Kalau aqu tak bawak cermin mata tadi..
maw aqu dok bertepek depan-depan ketas tu ~.~

Hahaii... 
Aqu maleh nak mare-mare..
Lagi pun dah ade orang pesan jangan mare-mare..
Maka aqu cumel kan la muka turun balik..

Pastu sampai kat petama...
Korang taw trafic light yang simpang berape tah tu..
Ala yang depan petama and sogo tu..
Taw kan???
Ha aqu nak tanye siket...
Ade ke dalam undang-undang kan..
Selain ambulan ke bomba..
Yang berhormat pun buleh langgar trafic light???
Konfus aqu nie!

Tadi orang punye bersusun tunggu trafic light..
Tetiba pulak ade YB nie naik keta siket punye cantik..
Plus la kan polis pengiring...
Buleh dia memintas trafic light kami!
Yang tang dia merah..
Tapi polis pengiring tu buleh pulak buleh jalan je terus...
wah wah wah...
Sape kah yang berhormat itu!
Taw la keta cantaik oiiiiii...

Hohoi~~~
Kami pun nak cepat -.-
Ade kecemasan???
Ohhh ok!
Lain kali kalau kami ade kecemasan buleh la buat camtu ya... :p

*sape la YB tu tadi.. sebaik aqu tak taw.. kalau tak, aqu tak nak undi parti dia..hahhaha (mentang-mentang da boleh mengundi ;) )

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: