0 penyumbang pandangan

kumpul duit kawen ^.^

Assalamualaikum

Hohoi~ Cakap pasai kawen, sume celik mata!!! yang demam buleh sihat, yang sakit pinggang buleh tegak... Sape tak suke kawen oi!!!! Lagi-lagi kawen free, lagi best! Erkkk jap!!!! Maksud aqu... kawen free ade orang lain sponser... bukan kawen free yang tak berape nak cumel cara nye tuh.. ;)


Balik-balik tadi aqu bawak balik lagi segenggam syiling... aishhhh aqu hangin betui kalau peniaga nie dok bagi duit syiling je kat aqu.. Aqu bukan anti dengan syiling tapi berat ler kalau banyak-banyak.. Dalam dompet aqu tu, tak penah lebih 50sen syiling aqu bawak..SERIUS! Paling tak pun seringgit la... Tu pun backup tuk tol ke..ha tak pun toilet.. maklum, toilet berbayar zaman sekarang -.- 


So korang penah dengar tak pepatah "tabiat malas membuahkan hasil"? Ha sure korang tak penah dengar kan... sebab pencipta pepatah tu aqu -.- Maka tolong la kepada student-student sekalian, sila jangan guna pepatah tu dalam karangan anda~ Tapi logik la pepatah aqu tu... Tak caye??? Fine! Aqu bukti kan..




Ha... nampak gambor tu??? Tu la separuh dari hasil kemalasan aqu bawak duit syiling... maka aqu campak duit-duit syiling aqu ke dalam satu bekas *tapi kadang-kadang bersepah-sepah aqu letak dalam bilik nie -.-* Tadi baru aqu terpikir nak kumpul sume-sume... kunun-kunun rajin nak kire la berape jumlah nye.. tapi tengah kire-kire tetibe malas menjelma.. maka aqu kaut balik masuk dalam bekas..hahhahahha *pemalas tahap biawak betul!* So dengan duit syiling yang bertimbun-timbun ini... aqu akan jadi kan nya sebagai mas kawen untuk suami ku nanti... Erkkkk aqu bagi mas kawen???? Ok.. aqu gurau! Nanti aqu hantor je la kat bank suruh kire.. tak larat makcik nak kire, sakit pinggang makcik.. 

*takat aqu kire tadi dah 70 ingit setengah... agak-agak ade tak sampai 2 3 ratus?????? $.$

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: