0 penyumbang pandangan

perginya anak mummy..










Assalamualaikum

Pagi yang tak tentu arah untuk aqu. Bangun-bangun tengok, baby aqu ilang!!!!! Where ave they gone????Pulangkan sape yang ambik!!! Pulangkan!!!! Aqu tak maaf kan kalau kau sentuh dengan kekerasan baby aqu tu! Jangan memain, aqu serius! WATCH OUT!! *emosi nie.. ='(*


missing : Re & Mi...
Puas aqu terpekik terlolong panggil name diaorang, sampai aqu rase jiran aqu pun cair taik telinga dia dengar suara aqu tu... tapi sekor pun tak menyaut.huhu 

Tadi firstnye memang da tak pikir hape dah, aqu kuar je dengan berkain batik tu..dengan muka yang tak bermaya.. plus baju berwarna biru, tudung warna ijau.. tah fesyen hape aqu buat -.- aqu pun terpeekik terlolong panggil diaorang.. aqu rase jiran-jiran yang nampak aqu tadi, maw dia kata aqu meroyan agaknye =.=  Tapi bile otak aqu da dapat berfungsi dengan warasnye baru la aqu pi tukar pakai seluar.. Ye la, KL nie mane buleh pakai kain batik kat luar umah.. maklum la, di anggap sangat ganjil.. Lagi-lagi ibu muda macam aqu nie pakai, lagi la terserlah-serlah kepelikan muka diaorang. Diaorang ingat sape yang pakai kain batik nie alien ke o.0

Back to da topic. Puas aqu berjalan sampai ke ujung dunia cari diaorang *over*, aqu teroka rumah-rumah jiran aqu.. sebaik bukan satu taman nie aqu cari.. aqu pun balik la rumah dengan hampa nye.. :( Mane la diaorang gi... cukup ke makan diaorang, mandi ke tak la nanti, nak tido mane la tu... sedihnye aqu membayangkan..

Buat Re & Mi : Korang pegi mane... kenape tinggalkan mummy.. tak kesian dengan mummy ya??? Tak cukup ya kasih sayang mummy bagi.. Mummy doakan semoga Mi & Re dapat menyesuaikan diri kat luar sana.. bumi Tuhan nie luas.. rezeki ade kat mane-mane... mummy percaya dengan kasih sayang Allah. Jangan lupa kan mummy ya.. kalau jumpa mummy jangan tak tegur ya, jangan jadi anak-anak derhaka.. mummy sentiasa tunggu Re & Mi.. yang paling penting jangan mencuri taw, biar la meminta dari mencuri.. selalu ingat ya pesan mummy tu.. :(


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: