0 penyumbang pandangan

aqu jatuh cinta!!

Assalamualaikum

SERIUS!!!!! Aqu terpaku dengan kehenseman sorang incik nie... Perhhhhh dasat punye hensem~ Patut la jadi pujaan ramai~hohoi~

So aqu tengah cite pasai sape???? Ok bukan justin bieber or ashraf muslim mahupun khairul fahmi... tapi dia.. erk rahsia jap (saje nak mengedik).. tapi pe pun, kan aqu kata aqu jatuh cinta tadi... of course my hero! muah muahhhh :-*

Nak tengok rupe??? erk... buleh.. 



Tak jelas???? Ade aqu kesah????hahahhaha Ok-ok sory... scanner umah aqu rosak~, jadi aqu mintak maaf dengan quality gambar yang kurang memberangsangkan... wahhhhhh ayat -.- tah betul tak aqu eja~

So sape tu???? hehehhe itu la ayoh ku, AZHAR MOHD SALLEH ketika muda-muda dulu... apekah hensem sangat~ So tu sebenarnya picture tuk berbelas-belas taun dulu, aqu ade picture lagi... tapi yang tak berape nak latest la..
dalam 10 taun lepas~
Ok... nie yang paling latest punye~

patut la anak-anak pun ting tong jugak -.-
Jangan tanye kenape beraksi macam tu... aqu pun tak dapat nak jawab =.=" mungkin tekanan emosi.hahhahah Erk... aqu tengah mengata ke???? Maaf pak har, nanti akak belanje roti tosai ye~ (konfus jap @.@ tosai ke tose ke toise ke -.- ape-ape je la

So di sebab kehenseman ayahku yang terselah dulu-dulu... maka puan jijah (AZIZAH HJ.MAULUD) pun menerima kehadiran nya dalam hidup beliau.. dan cinta yang mereka bina dan pupuk bertahun-tahun lama nya terlahir la anak-anak yang sentiasa mewarisi pelbagai sikap mahupun cara dari mereka. Ok terlebih pulak!

mereka selalu sedondon~ luv u both!


ayoh dan anak~
*ibu aqu suke masak sebab tu ayah aqu mengalami tranfomasi begini.....

*erk... jangan ler tang laki aqu jadi macam nie pulak... (mampuih aqu kena mare dengan mak mertua nanti -.-)

# maap ye pak har, anakanda terjumpa gambar-gambar ayahanda tu tadi... ape pun happy beday to my dad pada 23/01 nie nanti.... luv u!

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: