0 penyumbang pandangan

bersyukurlah... =)

Assalamualaikum

Sume da lunch??? Ha hari nie di sebab kan aqu ade sedikit urusan, maka nye sifat malas tu tetiba menjelma dengan sangat dasat nye sampai kan lunch aqu menjadi sangat tragis ~.~ Kenape???? 

Ha tadi aqu sempat sedia kan nie je lunch untuk kami...

-.- nie bukan makanan orang bujang, tapi anak dara~
Kami???? Siape kami tu??? ha cer teka sape...hehehhe of course my baby and i~ 
baby saye~
dia akan ikut sume pegerakan aqu kalau lambat bagi makan -.-
So of course aqu ambik yang ayam, dia ambik yang ikan... lawan tokey la kalau dia pulak yang belasah ayam kan.hhahahhaha (tapi dia ambik jugak siket ayam aqu ='( sampai hati )

So pada sume yang tengah ari tadi dok tengok makan sedap - sedap.. maka jangan la lupe untuk bersyukur ye anak-anak.. aqu nie pun da kire bagus la rezeki tuhan bagi, dengan nasi nye.. ayam 3 ketul (abaikan jumlah  ayam tu).. orang kat negara palestin tu lagi susah.. =)
Bersabda Rasulullah : "Perhatikanlah orang yang kurang daripada kamu dan jangan hanya kamu perhatikan orang yang lebih daripada kamu kerana dengan itu wajarlah kerana kamu tidak memandang sepi nikmat Allah kepada kamu"
Hadis sahih riwayat Muslim
*p/s : erk... agak-agak lunch camni "laki" aqu buleh terima ke -.-

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: