2 penyumbang pandangan

cantik luar, cantik dalam~

Assalamualaikum

Tajuk entry macam sebijik lagu kan... lagu ape erk??? (jap nak search) ok! jumpe... lagu "senyum" nyanyian malique and najwa kan... cakap je la betul.. sebab aqu gi tanye Mr.google da tadi :p

So nak nyanyi ke nak berceloteh???? Sure nak berceloteh kan... kang kalau aqu nyanyi, jadi musim tengkujuh 7 keturunan pulak =.='

So ape nak cerita pasal cantik luar cantik dalam nie???? oh... ok~ maksud aqu kat sini BUKAN la ko pakai baju cantik plus kulit ko halus mulus sebab pakai johnson baby~ Tapi yang aqu maksud kan....

Da bace comic tu???? comic??? Ok, bukan! katun ringkas maybe lebih sesuai... So penah jumpe tak orang macam tu???? (di tegaskan bukan wanita sahaja, lelaki, and dua alam juga terut serta dalam picture di atas ) Opssss... sebelum otak korang tu berputar ligat macam tarian dangdut amelina untuk mencari gerangan manusia yang penah korang temui... cer kaji dulu diri sendiri... agak-agak ade tak yang tengah rase pedas, panas berpeluh-peluh sebab terase anda sebenarnye dalam gambar tu??? renung-renung kan... tepuk tangan, tanye hati, tolak ego.


What???? korang nak kata aqu pun ade perangai "membunuh" tu??? Wahhhh ini over!! Ok, sila jangan salah faham dengan diri saya... saya sebenarnye seorang yang ayu & sopan (tetiba ilang ganti diri "aqu")... serius... percaya lah... pleaseeee percaya!!!!! ;p Ok-ok la...aqu mengaku, memang aqu pernah guna ayat-ayat ala "membunuh" tu.. contoh, WTF, damn, stupid... tapi aqu tulis (tak cakap)... serius aqu tak pernah cakap perkataan camtu, tak terluah.. bagi aqu kuang ajar guna ayat camtu.. cuma paling-paling tak aqu guna mengong je la.. 
*WTF aqu maksudkan what the function.. jangan salah faham.. tak baik tuduh i~

So pada anda-anda sekalian, kita motivasi kan la diri.. improve kan kesopanan.. kata org bahasa melambang bangsa =)



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
2 Comments

2 00 rajin nak comment:

Dylla Abas said...

oh..dah banyak ternampak ayat2 kontroversi macam ni dalam FB atau kat blog ni..tengok rupa memang segak belaka..tapi mulut..hmm...wallahu'alam..

pernah dengar org kata..."dia tu mulut je laser..tapi hati baik" ada ke macam tu..? bukan apa yg kita luahkan dari hati ke? kalau hati baik kenapa boleh terkeluar ayat2 yg kurang baik kan..??

hehe...sori..terpanjang lak komen :) apapun nice entri..

Che Ayu said...

kantoi !!

curik yang gambit punyaaaaaa