2 penyumbang pandangan

kau ade???? ~ :)

Assalamualaikum~


*menaip sambil tersenyum-senyum*
Adik baru melajar mengira, 
terasa sungguh gembira~
(berpantun dulu)

Benda yang paling malas aqu nak cerita ialah aqu terjumpa hisyam~ *bangga*
sape hisyam???? 
ok, dia bukan la abang or bakal suami aqu -.-
so sape dia???


Opsssss... 
jangan jeles kalau aqu kata kitaorang siap SEMBANG-SEMBANG plus dia MINTAK PANDANGAN dari aqu tuk beli buku yang sesuai tuk muslimah :) 
aqu jumpe dia kat MPH.. (aqu tak berkerja di sane~)
Perhhh syok la bersembang dengan dia, sangat cool...
tapi aqu rase nak ketuk kepala aqu puluh-puluh kali!!!
sebab aqu tak perasan awal-awal tu dia -.-
(agaknya dia pikir minah nie tak minat kumpulan nasyid kot =.=)
Sebab aqu buleh buat sembang macam geng lame kenal je.. 
sungguh aqu tak terlintas pun dia tu sape..
Time dia nak balik, dia cakap kat aqu "nanti kalau pergi konsert in-team cari saya", 
time tu aqu blur macam katak jap~
Lepas bape minit baru aqu perasan dia bekas penyanyi kumpulan in-team
adeh!!!! 
Pe hal otak aqu lambat berfungsi tadi.. patut cam familiar je aqu tengok muka dia


lagu paling best dia nyanyi~

Kedua, aqu shopping kat guardian sampai RM104.30
Dasat tul~
Ok, aqu suke shopping kat situ..
Jangan tanye kenape
Aqu tak de jawapan =.="

saje nak tunjuk kepanjangan resit tadi =.="


Benda ketiga pulak, aqu beli buku nie...


best tak best, nanti aqu story...
tapi pe pun sume ilmu tu tetap berguna walau tak best ok :)

Keempat~
aqu jumpe mamat sorang nie (bakal suami aqu..opsssss~)
akhirnya aqu dapat pinjam buku nie..

buku yang warna biru tu ye~
seronok banyak buku nak bace nie ^.^

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
2 Comments

2 00 rajin nak comment:

Che Ayu said...

amboi akak...bakal suami tu !

hahah...terbau nasi minyak. apakah?

Suana Zhar said...

hehehe terbau sebelah mana? yg dekat ke yang jauh..^_^