1 penyumbang pandangan

kau S.T.U.P.I.D!!!!

Assalamualaikum

Kasar???? Yup, memang kasar.. Kurang ajar??? Tak langsung! So stupid untuk siape??? Untuk IBAHRI.. sape??? pe lagi google la cepat~ glamor dah institut tu sekarang... maklum la bikin cerita panas! cerita pe??? Nah aqu bagi berita HOT punye~ 


So ape kes???? Tak kan nak buat tak taw macam muka cap tapir je kan... Akai ada ka... halooo ape ke jadah nak halal benda tak berfaedah lagi teruk lagi mengong camtu???? WTF (wat da function!)

tak payah la nak buat pekara merepek camtu kat malaysia nie... tak cukup ke bencana-bencana yang penah Allah turun kan sebagai pengajaran... Bencana tu di turun kan sebagai pengajaran, bukan sebagai cabaran supaya jadi makin tak berakal!

Ohhh negara malaysia negara demokrasi... jadi kena ikut la suara rakyat???? Camtu???? Mengong! Dah tu yang pemimpin kita dok kata negara malaysia negara islam pulak camne lak??? Bumi nie kau ke cipta??? Pe hal kau sibuk-sibuk nak suruh pinda undang-undang malaysia??? Kau tak payah sama kan malaysia dengan negara barat lain yang amal benda tu macam rutin!

Kau pikir la woi pe kejadah nye hubungan-hubungan camtu... ape manafaat nye.. Kau nak suruh malaysia nie jahanam ke??? Woi haiwan pun taw pilih la nak buat hubungan dengan lelain jantina, nie kan manusia yang ade akal... Kalau tak ape beza haiwan dengan manusia kalau benda camtu pun tak dapat nak beza!

Ok satu lagi aqu nak memekak bile aqu bace statement dari Datuk Heng Seai Kei iaitu "Ia (menghalalkan segala aktiviti gay, lesbian, biseksual and transgender) tidak sesuai di Malaysia biarpun pilihan seks itu kita anggap "hak and kebebasan" individu, tetapi budaya ini tidak harus "digalakan". Ok, aqu faham dia bukan islam... tapi statement tu sangat la tak masuk akal bagi orang islam! Dia sebagai menteri pembangunan wanita, keluarga and masyarakat.. so sepatut nya dia lebih senstif bila bersuara... benda-benda nie melibat agama islam jugak. 

Aqu tak setuju part, "hak and kebebasan" tu... hak and kebebasan yang macam mane di maksud kan???? kita kita still la buleh pilih nak lakukan hubungan-hubungan camtu???? Bagi aqu salah! Ape pun hak and kebebasan individu tu, kita still terikat dengan peraturan alam, bukan bertindak ikut sedap kepala~ Dan satu lagi "digalakan"???? Apekah~ Hubungan tu HARAM!fullstop!

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

Shaznina Sofia said...

malaysia nyh skrg mcm da dilanda dunia Barat jea.. bnde yg x sepatotnye jadi.. da byk sgt da jd.. akhir zaman agaknya..