0 penyumbang pandangan

lessword jap~

Assalamualaikum


Keje aqu malam semalam... 




Nie tabiat paling sengal yang aqu miliki dari dulu... ber"ym" dengan adik aqu. Ok! memang tak salah berchatting dengan adik sendiri... TAPI sangat sengal bile berchatting dengan orang yang jarak nye tak sampai bape cm pun dari ang. Pastu yang adik aqu buleh pulak layan, maka di panggil "duaduapunsengaltahapcicak" -.-
p/s : buat laki aqu, nanti letak lappy sebijik kt dapur, sebijik kat bilik air, sebijik kat ruang tamu.. senang kita nak berchatting bermanja-manja nanti ;p

Next, main coordinate google earth. Di sebab geografi aqu sangat la lemah, maka google amat la membantu~ segala pelusuk umah aqu terjah..name-nama jalan la hape la.. saje nak belajar awal-awal, senang aqu nak buat peta dalam kad kawen nanti...dengan coordinate umah sekali aqu bagi nanti.hhahahah
p/s : ade la manusia tu rajin mengajor aqu coordinate pulak semalam -.-

And last header hangat-hangat tahi ayam~ -.- Kunun-kunun merajin kan diri nak buat header blog tuh... jadi bukak la photoshop, pastu tetiba kemalasan menerjah diri.. aqu pun bukak la photoscape. Photoscape nie mudah siket.. tapi idea pulak tak nak kuar-kuar, last-last terus aqu cari button "close". Sudahnye tak sentuh header~ P.E.M.A.L.A.S

*less ke word tu???? macam panjang jugak =.=

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: