2 penyumbang pandangan

meh meh aqu niaga~

Assalamualaikum


Hohoi~ Aqu nak meniaga nie... moh contact aqu ye, kat tweeter buleh kat facebook buleh... 

Aqu meniaga pe??? Ok aqu meniaga nie.. 


Ok... ape benda tu??? Erk... bukan ikan mainan mahupun haiwan peliharaan tuk di peliharan -.- Tu adelah...... aqu pun tak taw ~.~ ala yang orang mancing guna tu, nama dia mata kail kot.. (jangan gelak kalau aqu salah *.*)  Tak taw nama pun nak meniaga??? Ahhh pedulik hape aqu.hahahhah Ok, sebenarnya tu bukan la aqu punye, sorang pakcik mamat nie punye... suke-suke ati aqu nak juai.hahhahahaah (mampuih aqu nanti)

So di sebab kan aqu jeles dengan keutamaan nya ke pada ikan dari aqu, maka aqu dengan rasmi nya nak jual sume koleksi peralatan nya (sesuka hati iguana aqu je kan.lallalalalal). 

*aqu nak buat hobi kumpul perangkap ayam la -.- senang aqu tangkap ayam, makan hari-hari~ 
aqu curik gambar Mr.google~
tak pun kumpul cacing nie, ayam kan makan cacing :p

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
2 Comments

2 00 rajin nak comment:

munirah azmi said...

hahahahaha. ni nama dia rapala la sis... hantu joran memang gila benda alah niyh...

Suana Zhar said...

hahahaha, a ah ler..jap2 pembetulan skit, "rapala" tuh salah satu nama brand ikan2 nih..yg ikan2 nih dipangil lure@gewang...dalam gambo nih ade mcm2 brand cth: megabass, rapala,yozuri,storm,duel,daiwa,r2c,heddon & lucky craft..~lalalalala