0 penyumbang pandangan

moh ping di Gezt~

Assalamualaikum frenz...

Ok, tuk blogger-blogger sekalian, tak perlu lah aqu merepek meraban cerita pasal pe benda tu "ping". Kalau tak taw, tak usah jadi blogger!!! *ayat sombong.hahahaha

Ok- ok la... "ping" tu macam kita pi sebarkan pe entry-entry yang korang publish tu la... kire "promote blog" gitu~ So ade kebaikan nye bersikap suka ping blog nie... antara nye buleh up kan traffic blog korang (so sedikit glamer la~) tapi depend jugak dengan isu yang korang pertaruhkan. (-.- over pulak kan). Selain dari tu, buleh kongsi-kongsi la ilmu yang korang ade tu.. bak kata orang, tak de la syok sendiri kat blog tu kan.. Korang tulis, korang bace.. pe kes ~.~

So aqu tak taw la aqu ketinggalan ke tak.. tapi di sebab kan aqu da lame tak ping blog kat "gengblogger", maka aqu tak taw la tentang satu laman web baru nie yang buleh ping blog korang yang super duper hot tu (perasan!) Tapi tadi bile aqu tetiba tergerak hati nak bukak "gengblogger" tu maka aqu terbace benda nie...

So hape lagi... klik la "SINI" tu... maka keluar la..


So pada yang ade akaun tweeter, korang klik je "LOGIN", tapi kalau tak de tweeter maka terpakse lah korang klik "REGiSTER" okai~

Then... pastu buleh la korang ping entry korang yang super duper tu~ sekian. =)



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: