6 penyumbang pandangan

taun baru ku lambat~

Assalamualaikum..
Sebelum tu aqu nak ambik tukul ketuk kepala nie  2 3 kali bagi segar balik.. ting tong abis aqu pagi nie, kepala macam nak pecah~ tapi heran mood menulis tu still ade.. ha nie di kata orang bile nak membebel tak kira keadaan.hahhahah tapi its ok, aqu membebel dengan jari, mulut zip! maka ade ketenangan di situ..

Next, sowies kat sume peminat-peminat setia hamba di atas kehilangan hamba senjak dua menjak nie.. peminat???? ok, kata ganti nama untuk sahabat. sahabat = peminat. (penggunaan kata peminat di guna bagi menunjukan situasi aqu famous.lallalalal) Maaf ya.. secanggih-canggih otak i yang geliga nie, tapi i still manusia maka kerosakan komputer and modem i tak dapat i tangani..maka di sebab itu i menyepi.. (sempat memperasan kan diri -.-) pape pun say PEACE!!! :)

Ok, seterusnya ucapan selamat tahun baru... bukan baharu ya anak-anak.. penggunaan tatabahasa perlu tepat ok! (sebab aqu ternampak sorang blogger nie guna selamat tahun baharu @.@) Sebenarnye aqu tak la gilang gemilang menyambut tahun baru nie.. aqu sambung tahun baru di..... RUMAH je~hahahah Jap aqu ingat balik... ok, aqu sambut dengan air oren, sambil tengok cerita kat tv.Maap la, aqu tak reti berhiruk pikuk di dataran ke i-city tu ke.. kang kalau aqu pegi buat menyusahkan orang je, tak sampai 10min aqu nak balik.. anyway Happy new year! walaupun terlambat =.= (tak new year sangat pun.. da lame pun new year..tak silap aqu 7 nov 2011 aritu, 1433h kan ;p)

Header??? ok~ orang kata taun baru sume baru la kan... tapi aqu belum sempat transformer kan aqu punye blog and header nie lagi ler... take time siket la.. aqu busy la sekarang.. nak pikir soal keje lagi, kehidupan lagi, adik-adik lagi, kawen lagi.. nanti kan je la pape perubahan nanti bile aqu rajin~

Memories 2011~ ok, bukak buku baru, buku lama jangan bakar.. simpan baik-baik dalam sudut mane-mane kat bahagian otak tu.. kalau tak kerana pengalaman, kita tak kan matang.. kalau tak kerana pengalaman jugak kita tak kan menjadi lebih baik.. tapi sape yang jadi lebih teruk tu, aqu no komen ler.. tanye la diri sendiri pe yang korang cari sebenarnye ye ;) so antara yang mengembirakan ialah:
v
v
abaikan makcik baju unggu tu -.-
nie time adik aqu dapat 7A 1B time PMR dia
bangga sama kamu sayang!
pasangan romentik nie buat saye jeles! -.-
(nak kawen...... ;p)
beday ibu n ulang taun perkahwinan mereka~
 luv u both! 
Yang menyedihkan saya~ 
v
v
mereka berdua ilang ='(
aqu menjadi sangat sedih sampai makan 2 pinggan taw..
erkk aqu kalau sedih memang makan banyak.lalallal
yang malas nak pikir~
v
v
tak de ape gambar or any nak aqu luahkan tentang hal nie... (name pun malas nak pikir -.-) 
layan~

selamat tahun baru semua!!! semoga lebih di berkati and perubahan ke arah yang lebih baik sentiasa mengiringi tiap langkah =) 





ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
6 Comments

6 00 rajin nak comment:

syahirooAhmad said...

lambat sepuloh hari. tidak boleh dimaafkan hehe... :) tahun baru azam pun kene baru tau cik..

Suana Zhar said...

@syahirooAhmad
adehhh 10 ari erk...hahhahah selamat taun baru jugak! :)

Syuhada Nasya said...

selamat tahun baharu kak .. ehh clap .. tahun baru .. heheeh
ehh kucing tu 2 2 ilang ? peliks kaan .. hmm

Suana Zhar said...

@Syuhada Nasya
tq dear... selamat taun baharu gak k..heheh

Che Ayu said...

makcik baju unguuuuu! heheh :)

Suana Zhar said...

@Che Ayu
hahahhah adehhhh ayu x ley panggil akak cmtu ler...