3 penyumbang pandangan

pesanan ustaz Azhar!!!

Assalamualaikum

Tengah dok relax-relax sambil cari ilham nak menulis entry baru la konon.. Tibe-tibe teringgat pesanan Ustaz Azhar Idrus yang belum aqu sampaikan.. Erm penuh jugak khazanah tu dalam simpanan folder aqu...

So ape ustaz Azhar tu pesan??? Dia memang pesan kat aqu ke???? Kenape ustaz Azhar??? -.- malas aqu jawab soalan-soalan tu... bace kan je la pesanan-pesanan tu..macam-macam katagori ade ^.^
  • Untuk kaki facebook



    •  Untuk yang bercinta

    • Untuk yang bertemu jodoh
    • Untuk yang bertudung & free hair

    • Untuk LELAKI
    • Untuk WANITA
    • Untuk  SAHABAT
    • Untuk sekalian MANUSIA

    *p/s : sila la tegur-tegur aqu nie kalau nampak salah silap ^.^

    ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

    Comments
    3 Comments

    3 00 rajin nak comment:

    Nani Neijie said...

    bagus entri awak ni..teruskan lagi perkongsian ilmu yang sebegini..tahniah.. :D

    Dylla Abas said...

    lama tak singgah blog adik akk yg sorg ni..apapun suka entri ni..pesanan ustaz Azhar walaupun ringkas tapi penuh makna :)

    sYaMiL HaTtA said...

    hehehe..nice entry
    keep it up (^_^)