1 penyumbang pandangan

kesalahan kefahaman -.-

Assalamualaikum


Wa sangat talak tidak puas halati sama seolang ini mamat.. bikin halati wa punya sangat panas, hali jadi manyak spoil .. mau dijadikannya celita, wa pelegi cafe pada tengah hali tadi.. kunun nya pun maw minum teh O sama limau... huishh dalam pejalanan ha, wa sudah tebayang-bayang keenakan air tersebut itu..betapa bahagianya meminumkan air tersebut.. 


Sesuda sampai kepadanya cafe, wa telus menuju dengan maju jaya nya kepada itu keledai kedai.. wa telus membuat order kepada itu mamat, "kasi itu teh limau ha...kasi bungkus".

Sesulah bebelapa minit, teh wa order sulah siap... dia bagi macam ini punya teh..


Wa mengambilkan nya dengan muka lagu-lagu (ragu-ragu).. soalan demi soalan berlegar-legar melegelilingi (mengelilingi) otak dengan laju nya.. "incik-incik, saya order itu teh limau la", wa melepaskan ketidakpuashatian kepadanya. "Itu teh limau la"..

Muka wa sangat telekejut... "Abang sulah tambah ini teh sama limau ka?????",muka habis telekejut wa curahkan kepadanya... "Ha la, tadi nak teh limau kan", dia membalas kepala kepada wa tentang teh itu..

Haiya...wa salah order ke, or mamat itu talak tidak leti bahasa... bagaimanakah dia belitu yakin akan lesepi (resepi) nya itu.. wa malas sulah mau memperdebatkan sama dia, wa telus membelambuskan diri dengan rasa tensen nya..

Kesulahan, eh bukan-bukan kesudahannya... teh limau lesepi balu mamat itu telah wa sedekahkan kepala kepada dia ini---->
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

Arra Ahmad said...

hehe..kan? nampak cam teh tarik jep..:P