0 penyumbang pandangan

sikap tu bior la elok

Assalamualaikum


Huh bulan-bulan pose nie aqu ingat buleh la meninggikan tahap kesabaran aqu yang kadang-kadang senipis kulit kentang nie... potato chips potato chips potato chips! nyum nyummmm sedap nye alahai~ *tetiba*

kentang = potato = sedap~
Aqu telah di terjah oleh sebijik keluarga ( sebijik????) yang sangat sangat sangat tinggi adab nya, sampai aqu rase nak suruh je diaorang pi buka pose sebab penat dia pose je tapi mulut baik punye jaga~ *dengan aqu punye pahala melayang~*

Yang lagi masalah nya, sebijik keluarga tersebut adalah keluarga golongan artis~ Hohoi, bila aqu cakap artis nie kena la jaga perangai tingkah laku adab cara pe bagai lagi, di kata nye "artis pun manusia biasa, tak lari dari buat salah silap"...bijak pulak berkata-kata... tapi bile part nak demand ke offer baik-baik punye ke, tang tu kuar pulak ayat "kitaorang nie artis, kena la special sikit".

Hoh! Untuk pengetahuan je la kan aqu bagi tau (yang tak nak pengetahuan tu sudah), ko tu artis ke menteri ke orang ternama ke...bagi aqu ko sume sama je... berjalan atas bumi gak, bernafas guna oksigen gak...jadi tak payah la over-X (over exited) nak bagi taw ko tu artis.. sebab aqu sikit pun la tak kisah~ Alahai sian nye ko kan terjumpa orang macam aqu nie yang langsung  tak ade ke-taksub-an  dengan ke-artis-an ko tu~

p/s: aqu reti hormat orang yang taw nak hormat orang lain je~ sekian. ayat jaga la oi

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: