0 penyumbang pandangan

Aku terima nikahnya

Assalamualaikum


Akhir nya aqu dapat gak tengok cite tu bersama hubby tercinta..dalam tak nak dia tengok cite tuh, layan jugak dia perangai aqu.hahhahah 

Aqu nak tengok cite tu pun pasai ade nora danish... maka nya kepercayaan aqu terhadap kemantapan cite tu menebal la sikit.

19 oktober 2012, 10:20 malam , jumaat.
cite dia memang romentik la first tuh... tapi aqu asyik terpikir, macam mane la perasaan isteri sebenar adi putra tu.. camne la dia boleh relax cool je laki di peluk-peluk sampai camtuh sekali.. 

Back to da movie, cite dia tak la bosan bagi pencinta karya romentik cam aqu nie.. cuma nya hujung dia tuh still happy ending..bukan la aqu tak suka tengok happy ending, tapi secara keseluruhan nya aqu tengok filem melayu nie lemah bile part ending.. maybe diaorang takut orang complain "wehhhh ape ending diaorang berpisah!!!!, tak best!!".. maybank maybe...

so macam biase kalau tengok movie kena la bagi berape starsssss nye kan... aqu bagi 4 dari 5 la... aqu tak heran kalau filem nie dapat kutipan tinggi sebab sekurang nye filem nie tak la merepek macam filem melayu lain..^^ peace! sekian.

p/s: terasa nak makan crispy crepe :)

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: