1 penyumbang pandangan

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

Assalamualaikum

Sekian lame aqu tinggalkan aktiviti menjoinkan diri *menjoinkan diri???* dari mane-mane segment, kini aqu kembali membuang tebiat kebosanan menyertai giveaway dari yana nie..

Mudah jer pun... 
  • Tepek banner macam biase ler...
 
  • Cerita pengalaman manis/masam selama berblogging nie...
Pengalaman manis --> selama aqu bercinta dengan blog nie... aqu terasa begitu awesome bile penah menang 3 kali segmen & giveaway.. ^__^ bangga ok! Dan paling membangga kan aqu adelah..... 

Haaaa nampak anak panah tuh???? Yeh!!! muka laki aqu macam safee sali babe!!!! ehhhh silap silap... muka safee sali macam laki aqu babe!!!!!

Pengalaman masam --> aqu sebenar nye malas nak mengigat benda nie... jutaan tention aqu dapat kalau aqu layan pemasaalahan nie...dan akhirnya aqu pasrah! *emo lebih* Pe masalah nye??? Cerita nya bermula dua tahun yang lalu di mana aqu ingin membuka blog menulis entry baru...puas aqu cuba dan cuba.. akhirnya aqu pasrah!!! Akaun aqu telah mengalami masalah dan tidak dapat di buka lagi.. maka nya berkubur la blog lama ku itu dengan cinta ku kepada nya.. Kini hidup ku kembali terubat dengan kehadiran blog ku kini. *hoho dramatis sungguh cerita!* 

  • Member yang di sarankan untuk join :
 dia, ekau dan kamu  

  • Follow twitter  *aqu x de twitter =.=" ketinggalan zaman sikit* & like fan page blog yana
DONE ^_^
 

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 911 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com