20 penyumbang pandangan

my sweet day ^_____^

Assalamualaikum


Alhamdulillah, 6 oktober 2012 dah menjadi salah satu tarikh bersejarah buat aqu....

"aku terima nikahnya, nur suhana binti azhar dengan maskahwinnya lapan puluh ringgit tunai"

Sah! Fuhh satu taman jadi saksi ungkapan pujangga tu...Allahuakbar!! Besar nya kekuasaan Mu ya Allah, menjadi kan yang mustahil itu pasti, yang susah itu senang, yang perit itu manis...

Thanks to Allah yang mengurniakan aqu seorang suami.. SUAMi???hoho Nak berlagak jap aqu da ade suami.hahhahahha (macam aqu sorang ade suami =.=")

Aqu nak ucap thanks kat sume family sedara sepapat sume ye, kekawan yang banyak support plus yang merajinkan diri datang di hari bahagia aqu tu... thanks sangat- sangat, tu pun da dikira adiah terbaik dari korang... ^___^



Thanks jugak yang bagi adiah bertingkat-tingkat tu... da macam nak bina menara KLCC da adiah bersusun-susun dalam bilik aqu tu..

suku dari my family...
baru suku ok!
wit my love fren eva!!
Dan....untuk makcik sorang yang sesat nie, thanks a lot... sesat-sesat pun sampai jugak ang k... sekurang taw da ang mane uptown danau kota.hahhahahahhaha *lebah warna merah tu sama tak comel macam ang.hahhahahaha*

Thanks sume...
For my husband..
           Sayang, thanks untuk semua kasih sayang, pengorbanan and didikan yang yang ajar... Insya Allah su cuba jadi isteri yang terbaik untuk abang..kalau tak jadi isteri mithali, meetali pun ok la kan...ade jugak same bunyi nye tu.hahhahah
For my future baby...
          Cepat kuar...papa da bising da ari-ari.lallalalallala
*entry seterusnya pasai my trip honeymoon~ jauh berjalan wo....


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
20 Comments

20 00 rajin nak comment:

I'm Arina :D said...

Waaaa , sweet gila akak ngan husband akak ni . Heee ~ Semoga akak ngan husband akak hidup bahagia sampai akhir hayat . And may you have a sweet honeymoon there :D

Amyra Chuari said...

Tahniah, Dik... sorry, akak x dpt dtg psl dok ade kat sepital time tu...

dya bunga said...

selamat pengantin baru..:)

Nadia Elena said...

ouch! purple???
my favourite colour!!!
btw congrats both of you.. =D

Cik Siti said...

so sweet...congrates

s h a said...

wahh...congratz dear.memang cantik everything on your big day (^___^)

.: iEyLa :. said...

congrats sis..
moga sis bahagia bersama husband hingga ke akhirnya..

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

tahniah akak ! :D

Cik Nur said...

Selamat pengantin baru..!
cantik sangat2...

sukakartun said...

syoknya dah kawen..bilalah jodoh saya nak sampai. btw, jadi isteri yg baik k..hehe

Mieya Atiera said...

Selamat pengantin baru !

eikyn grinxs said...

semoga bahagia hingga ke akhir hayat.. aminnn

Alin Marlini said...

congrats..cantik baju & orangya

deqjamucuxx said...

nak kawen jugak !! hahaha :)

btw , so swwuueett !!

p/s kepada bby :: tlong kuar cepat2 ~ hahha

Hanis Maisarah said...

Sweet nye , Tahniah kak :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah kpd pengantin baharu.

Pykaa Pdott said...

selamat pengatin baru sis :)

Maria Menado~ said...

tahniahh.....! alhamdulillah. suweet sangat. :)

Mia Liana said...

congratssssss... moga berkekalan sehingga ke akhir hayat..

QweensheesZ said...

alhamdulillah...tahniah ye..sweet:))