2 penyumbang pandangan

WetlanDS

Assalamualaikum

Next destination honeymoon aqu ialah ke LUMUT.... dari cameron highland terus turun ke lumut.. Huh dalam perjalanan memang tak sabar-sabar nak menikmati indah nye la pantai!!! Dalam hati dah macam berzikir "cepat la sampai cepat la sampai"..Aghhh kalau aqu berzikir dapat jugak pahala =.="

Mase tengah otw ke lumut tu, tetibe laki aqu da macam histeria nampak "WetlanDS".. erkkk bukan "tanah basah" yang di sirami air ye, laki aqu bukan la sejakun itu untuk mentekejutkan diri dengan benda remeh temeh macam tuh! *mentekejutkan diri???? apekah ~__~*

WetlanDS tu sebuah tempat femes untuk kaki pancing la kot... *dari sudut pemandangan sebelah kiri aqu terhadap keterujaan laki aqu sebentar tadi*. Dalam ati da panas je, mane tak nye..tengah musim aqu honeymoon pun ikan nak berkongsi kasih! Ahhh ini sudah lebih.. nampak nye ikan-ikan nak tunjuk samseng wujud kan perebutan kuasa nie! Tapi di sebab kan laki aqu kata "kita singgah jap ye", huh maka nya terpaksa la seorang isteri meetali macam aqu nie menurut kata. *siap kau ikan, aqu cincang-cincang spises ko nanti!*

sighboard bahagian dalam
Ohh sebelum aqu terlupa, "WetlanDS" tu memang sebegitu ejaan nya... Aqu pun tak taw senjak bile dalam satu perkataan, huruf kecik dan besar boleh di campur aduk kan menjadi sebati. Kalau kat sekolah, mau cikgu BM membuat aksi lontar buku ke tanah sebab mencacar marbakan penggunaan huruf. Dewan bahasa dan pustaka sila ambil tindakan keras terhadap isu serius ini!. *over kan*

laki aqu dengan isteri kedua nye =.="
Kat sini kalau nak memancing kena bayaran RM30 uncle tu cakap...Tasik dia bahagikan ke 4 bahagian.. Besau gilessss la gua cakap tasik dia..mengancam mata yang memandang, cantik indah permai!
nie tasik pertama kat belah dalam punye..
permai sungguh! dengan angin bertiup~ fuhhhh
laki aqu kusyuk gilessss
bunga teratai~
ohhh awsem gambar aqu ambik (gambar time nak ujan)
*without any editting ^^*
Dalam WetlanDS nie ade jugak padang golf, swimming pool, macam-macam lagi la aktiviti rekreasi...
dalam air nie...3meter
susun atur dia memikat jiwa. thumbs up!
Yang baguih nye...sighboard peringatan di mane-mane sahaja... *maksud dalam bahasa kasar untuk semua sighboard di bawah adalah : "kitaorang tidak hinggin bertanggungjawab sesen pun kalau jadi pape kat ko. sila faham!"
kat tempat parking keta
kat kawasan memancing
Kalau kat bahagian swimming pool akan tulis "swim at your own risk", kalau tempat padang golf "your ball is not your risk".  =.=" ye la, mane la taw tengah kita syok belajar berenang tetibe bola golf melayang tepat ke kepala kita, jadi salah sape??? jawab jawab!!!!

Dan aqu... peralatan yang aqu bawak untuk ke sini adalah.........

ade rupe orang nak gi riadah tak aqu nye peralatan.lallalalala
Gambar aqu??? tak payah la... ^^

p/s : next jurney = lumut~

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
2 Comments

2 00 rajin nak comment:

UniMeOw said...

hik3...naseb la kan..kne madu ngan ikan..

t wat asam pedas yer kak...haha..

Dunia Wilma said...

Sweet entry ^_^
Best jak baca entry nie bah...