3 penyumbang pandangan

bendera ZIONIS!!!! padamkan!

Assalamualaikum

Hoh!! Disebabkan kita nie ANTI ISRAEL maka nya segala benda berkenaan dia pun turut perlu di boikot!!! tak gitu kekawan???? *jangan taw boikot mcd jer~*

Jadi nya, bila tertengok je ade sikit lakaran ala-ala lambang bendera diaorang..maka cepat-cepat la kita melatah! "ohh mak kau, bendera zionis celaka buat hape dalam PC aqu nie!!!". 

Hah! Nampak kemain extream punye melatah??? Tu la lambang kebencian pada israel! *aqu tak penah cakap celaka, taip je penah...mak den ajar jaga percakapan, tapi tulisan mak den belum suruh jaga.hakhakhak*

Maka korang semua sedar tak, gambor ala-ala bendera diaorang nie ada lam PC korang????

Tak sedar?? Okeh...maka nye mari sesama kita lupuskan okeh!

Step :

1 ) hambik lappy/turn on Pc korang, jangan bukak pulak ye..nanti tak taw nak pasang balik, terpaksa anta kedai pulak ;p
2) tenung korang punye destop, bukak korang punya "my computer", atau pape nama yang korang pakai la..contoh nya "bucuk computer" ke.. -.-
3) cari "local disk(C:)"...
4) then tekan "program files"
5) cari file "microsoft office"
6) bukak file "MEDIA"
7) bukak file "CAGCAT10"
8) tekan kat keyboard korang..."ctrl" and "F" serentak
9) keluar box kan.. taip kat box tu "J0285926" and "ENTER"
10) double klik tuk preview gambor tu...perhati bebetul, belakang gambor lilin tu, gambar bendera si zionis tu.. maka tekan DELETE.
11) sambil senyum-senyum kambing dan cakap dengan sinis, "zionis kalah lagi". *nada berlagak di situ*

kalau tak faham step dengan ayat tuh tu, ikut pic bawah ~

abaikan pic tuh.memang tau lawa.sekian.






taip " J0285926" kat kotak tu, pastu enter


tenung gambor biru tu dengan perasaan benci...
paham tak step tu??? sudah sesimple habis aqu cuba terangkan step tuh... jangan cuba-cuba kata tak paham...menagis kat corok dapur aqu kang.

notakakitangankerajaan : sebenarnya gambar tu asal nye memang ada dalam icon microsoft office, tapi buat hape kan nak simpan gambor tu..bukan berfaedah pun~


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
3 Comments

3 00 rajin nak comment:

Hnahdy said...

owh... baru tau

munirah :) said...

dh lama padam :)
thx ingatkan ~

me is equal to pink said...

thanks dear ;)
da buang..menakutkan btol