9 penyumbang pandangan

bogel -potong anu, kerana malaysia??

Assalamualaikum

Sekali lagi aqu tenggok function facebook and twitter semakin menjahanamkan bangsa dan negara! Yup, kebanyakan pengguna facebook dan twitter dah semakin "suku" akal nya~ *blogger pun kekadang lebih kurang, ye tak makhluk planet matoki??*

Malaysia menang! Ya... malaysia menang bertemu laos malam tadi... tak perlu di pertikai apa lagi, Malaysia boleh!

Tapi yang tak boleh-blah nya ialah rakyat-rakyat malaysia... Hoh aqu rase lebih elok manusia dari "planet matoki" tu tak mengaku kerakyatan hanya kerana k-pop dari yang mereng nak bogel and potong anu bagai hanya kerana bola.. bola? mana otak letak? *aku tak nak mengaku korang rakyat malaysia boleh tak?? memang memalukan perangai >.<*


nak potong anu...

nak bogel
Perlu kah kerana bola buat sume tu??? Lain kali buat la janji yang waras sikit.. contoh nya, "aqu janji kalau malaysia mampu menang malam nie, aqu bogel depan suami".. ha logik la jugak bunyi nye... untuk kaum adam yang sibuk nak buat janji sumpah seranah bagai tu, pe kata buat janji cam "aqu janji kalau malaysia menang malam nie, aqu potong separuh duit gaji aqu tiap-tiap bulan untuk bagi kat anak yatim"... *erk maaf....nak tanye, bila da potong anu tu...kang camne nak kawen??? ~_~ *

Jadi kesudahan nya, adekah anu telah di potong?? badan telah di bogel kan?? sama-samalah kita tunggu depan pavillion.. Hah gile kau suana, karang kena sambar petir ramai-ramai baru tau apa erti taubat nasuha yang sebenar. SILA jangan tunggu di pavillion ye kekawan...yang opis dekat-dekat dengan pavillion tu, jangan nak buat alasan tetiba nak lunch kat sana pulak nanti.. gatai nama nya! 

Tapi kan, aqu rase dia konfem tak kan buat..."AKU NUR SUHANA AZHAR JANJI LA WEH, KALAU DIA MUNGKIR JANJI NAK BOGEL..PETANG KARANG AKU BUAT KAN AIR MILO UNTUK SUAMI AKU!! JANJI WEH!!" *erk jap cek stok milo ade tak*

Teruskan membaca jika nak taw update yang terbaru dari isu di atas.....

v
v
v
v
v
v
v
- kubur masing- masing??? *owhhh mungkin kau mandi, kafan dan masuk kubur dengan sendirinya tanpa bantuan sesiapa...*
- dah potong anu??? *masih sihat dan sempat bertwitter dan buat akaun baru??? ohhh superman maybe.."sahaja aqu bersunat kali kedua", mungkin itu niat yang dibaca sebelum "memotong".*
- kena hack?? *pulak dah...kalau kena hack kenape tetap kata "dah potong anu" tu?? OMG!*
- "buat apa aku buat akaun baru"??? *aqu rase kau taw jawapan nya...*

 
- jangan percaya, hanya fake??? *dah agak dah...klise sangat jawapan tu*
- buat report polis??? * ^^ baik lah, polis pun tak banyak sangat keje time cuti-cuti sekolah nie*

wallahualam...bak kata cik di atas "Allah lebih mengetahui siapa yang benar siapa yang salah". ^^

notakakitangankerajaan : kalau nak pakai facebook and twitter kena ada otak yang waras. wink wink ^^  *nama suspek telah aqu blur kan sebagai menghormati pihak di sana*



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
9 Comments

9 00 rajin nak comment:

Anisa Anuar said...

kan...dah agak...mesti kena hack..
adusss...tu la kena bersangka baik..kalau betul...aduss buat naye ke apa..

Nyue said...

mcm2 la skang ni....nak lari dr mslh ckp la kena hack...kalu x, org marah...ntah apa2 je...myampah...

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

assalamualaikum...hmm memang dorang ni tak ada akal kut penat2 allah bagi akal kat diorang diorang boleh pikr bende bodoh tu issh isssh

SyAmSuL AnUaR said...

Hendak tarek perhatian org lain nk Cepat jd popular..
Mcm2 perangai manusia zaman IT nie..

CintaZulaikha said...

sohih otaknya di lutut...

ilya Lah said...

haha... klaka bab air milo tu.. nmpk sgt dyorng tipu kan

farah adila said...

sy suka lar cara penulisan awak .best, menarik :)

hazanis said...

haish mcm2 la sekarang nih.

liyana fatihah said...

jom join GA :) http://sitinggistory.blogspot.com/2013/01/friendship-ga-by-liyana.html