1 penyumbang pandangan

dari situ kita matang ^^

Assalamualaikum

Macam mana pun berubah nya hidup kita, 360 darjah sudut pentagon berbahagi lima sekali pun... kenangan tu tak kan pernah dapat berubah.. apa kita dulu, mungkin bukan apa kita sekarang.. tapi apa kita dulu lah yang menjadikan apa kita sekarang. Kenangan tak pernah berulang!.

Sama jugak dalam berblogging... kadang-kadang bila baca balik entry dulu-dulu yang pernah kita tulis, rasa macam tak percaya je tu kita yang tulis.. tapi tu la kita.. belajar dari kenangan tu lah yang mematangkan.. first entry dulu macam "syok sendiri" tapi lama-lama kita semakin memiliki pembaca kita sendiri.. ada persahabatan yang kita jalin, ada hubungan yang kita create.. macam-macam..

Setiap hari baru itu bukan permulaan hidup, keranapermulaan dah bermula senjak di rahim ibu.. tapi setiap hari itu permulaan kenangan baru.. kenangan yang kita sendiri lakar kan, kenangan yang satu masa nanti akan kita hargai kehadiran nya..

Penghujung sebuah kenangan itu lah penghujung sebuah kehidupan...

#entrytakada M_O_T_I_F#

kenangan with hubby ^^
"perlu ke pakai sama" - hubby (date : 9/11/2012)

 
"i love you too" - suana (date : till forever)


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

D i n said...

btol tu rase x caye je gaya penulisan kian berubah :)