0 penyumbang pandangan

pintu doremon malaysia

Assalamualaikum

Aqu ingat kan pintu doremon nie di alam fantasi je...rupa nya memang wujud!!! And aqu sangat la exited ambik gambar pintu tu haritu... pada korang yang nak tengok pintu nie, boleh datang ke wangsa walk!!

Kisah nya mula bila aqu dengan suami pi tengok wayang kat sana cite "guardians"

harga tiket RM2 je...tertanjat tak?????
Masa tengah jalan dan jalan dan jalan... terjumpa la pintu nie...


Ya...nampak macam pintu biasa... pintu kecemasan tu...kira kalau banggunan tu terbakar ke hape ke, kena ikut laluan tu la...

pandangan dari sisi...
Ha...nampak tak pintu tu berdiri tengah-tengah jalan... Jadi kitaorang pun exited la nak try, mane taw masuk-masuk terus muncul ke korea ke..tak payah patah kan IC semata-mata nak tinggal sane kan??

Jadi laki aqu pun try masuk...
ohhh adakah ia berkesan???
................
rupa nya masih di situ...
Apakah motif pintu itu di tengah-tengah jalan???? Ohhhh aqu tak dapat bayang bile betul-betul ada kebakaran, memang rentung jadi daging bakar la orang-orang kat situ... pasal ape??? pasai dok keluar masuk pintu tu je, tapi tak keluar-keluar~


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: