5 penyumbang pandangan

yang KETAT dan KETAT

Assalamualaikum

Di sidang perhimpunan sekolah, ucapan dari guru besar....

"pelajar sekalian...apa yang saya perhatikan keadaan kita sekarang sangat meruncingkan.. saya sebagai pengetua sekolah berasa sangat malu berkenaan peratus "ke-KETAT-an" yang semakin meningkat pada masa sekarang. Apa yang merisaukan adalah..pekaian pelajar sekarang lebih KETAT dan SENDAT dari undang-undang sekolah."

K - E - T - A - T  = Kalau Engkau Takut Allah Taubatlah.

notatangan: kenape pakaian je nak beli saiz kecik?? Tapi kereta, handphone, dompet nak saiz besar???????

Girl : Ketat Gila
 
Boy : jangan risau abang buat slow-slow je ni.

Girl : masuk dalam sikit
lagi

Boy : ish tak bolehlah


Girl: sakit la..

 
Boy: agrhhh lupakan la, kita beli cincin lain jela..


notakaki : lawak tidak sesuai untuk golongan 23 tahun ke bawah dan ke atas -.- 

*terasa rugi body cantik tapi tak show???
 penyelesaian nya : kumpul monyet bebanyak, show depan diaorang.*

 

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
5 Comments

5 00 rajin nak comment:

Budak Sekolah said...

kenape ek? ''kenape pakaian je nak beli saiz kecik??tapi kereta,handphone,dompet nak saiz besar?''

Syamila Ismail said...

Nice entry, good luck akak :D Done follow you

Syafiqah Othman said...

waaa. like like2. :D hee^^

Dylla Abas said...

ok..ayat "pakaian lebih ketat dr undang2 sekolah" mmg rasa nak gelak guling2..hehe >_<

Leeza dayasari [santai leeza] said...

macam2.... hmmmm