1 penyumbang pandangan

giveaway bakal TAMAT

Assalamualaikum

Tengok jam dah nak pukul 10:45 pm. Macam di janji kan giveaway "jangan perah otak" akan di tamatkan pada 30/12/2012 bersamaan jam 11:59 pm atau 23:59 waktu malaysia. So makna nya ada lagi beberapa jam je nak tamat...

Kepada yang dah join, korang cek ler kat senarai peserta tu ada tak nama korang...last date aqu terima sebarang penukaran adalah sehingga1 januari 2013. Bermakna kat situ, pemenang akan di ketahui pada 2 januari 2013 la ye. Sesapa yang tak memenuhi syarat, akan di batalkan penyertaan.

Setakat nie jumlah yang join sudah hampir 75 orang. Alhamdulillah ada sambutan. So sesapa yang belum join tu, sila la join...di alu alu kan.. peace yo!

Sesape nak join, klik banner bawah nie..

NOTA TAMBAHAN
:

kepada yang belum join segmen yang aqu buat yang sudah semesti nya simple, sila ke SINI. Tidak memerlukan sebarang entry, just masuk link blog korang.

NOTA SHOPPING JOM
harga promosi di beri secara besar-besaran... PRODUK HI-GOATPRODUK ANUGERAH



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

ChizahChii said...

nak menang. tapi, duduk asrama. 1hb dah balik :'( maybe maulisdurrasul baru balik~