1 penyumbang pandangan

jualan murah LENOVO S100!!

Assalamualaikum

Haah~ Lama dah aqu tak buat koje jual menjual barangan harga murah nie... harga je murah ye, tapi quality thumbs up punye!

So sape taw jenama LENOVO???

Ok..aqu maw jual lenovo ideapad S100..

Cop!!! memang nie di kira 2nd hand punya, sebab konfem-konfem 1st hand nya owner dia dah pakai.. tapi aqu boleh guaranty cop sirim punye yang keadaan netbook itu still awsome dalam 95%... cuma 5% je yang hilang. Pasai ape hilang 5% je??? Aqu sebenar nya malas nak sebut, tapi terpaksa jugak sebut sebab aqu taw mesti ada yang tanya, pasai apa maw jual kalau quality still awsome..mesti barang tak ok dah nie..

Ok, sebab nya owner tu maw juai adalah kerana....dia sangat tidak tahu menghargai penggunaan lappy or netbook or sama waktu dengan nya la..sebab nya dia guna netbook tu untuk download lagu je...*ada ke patut???? memang menjatuh kan maruah pengguna-pengguna tegar lappy macam aqu nie* punca dia tidak tahu menghargai nya adalah di sebab, dia dah ade handphone super duper canggih sampai 2 3 tapi gatai tangan banyak duit sangat gi beli lappy, tu la padah nya. *jujur gile aqu.hahhahahah maaf kepada orang tersebut.lalalal*

So aqu bagi gambar nye la ye...



Free beg tu sekali plus other aksesoris.. tapi jangan nak merepek mintak aksesoris make up mak andam pulak ye..maksud aqu tu aksesoris untuk netbook tu la...contoh kipas dia and lain-lain la..


cop sirim dan cop-cop pengiktirafan yang lain pun ade ok
Info :-
Processor : Intel(R) Atom(TM) CPU N570 @ 1.66GHz 1.67GHz
Installed memory (RAM) : 2.00GB
System type : 32-bit Operating System
Window : Window 7 starter

Harga? Kalau ikut harga kasar nya dia maw jual RM750... tapi kalau korang pandai bodek ngorat kenyit-kenyit mata pipi sume maybe harga nya boleh di runding lagi menjadi harga licin tidak kasar.

Sesapa berminat dengan netbook ini mahupun tuan nya boleh la contact no nie 012-7100677.. nama dia anak encik bahar. Maka korang call je, pastu cakap "may i speak to en.bahar daugther please".hhahahha *nama dia nadia, available but not single sebab dia ada mak pak kekawan and sedara mara lagi*

Sampai di sini je aqu membebel. Sekian. *aqu tak taw la aqu nie nak membebel ke nak menjual =.=*


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment: