1 penyumbang pandangan

nak like ke dislike?

Assalamualaikum

Kadang-kadang aqu layan jugak video kat youtube nie...tapi kekadang buat aqu heran jugak bile tengok part " LIKE or DISLIKE " tu.. bukan apa, kekadang like nya tak kena dengan video, and kekadang yang dislike pulak tak kena dengan video... =.=

Tak paham???

Tengok gambar bawah...


tengok tajuk...
tapi cuba perhati masih ada yang "like"
erk....like untuk ape tu???
adakah dia like sebab suka tengok video macam nie?
atau dia like untuk berterima kasih pada orang yang upload kan video tu?
atau dia like sebab kucing tu mati tersepit?
atau dia like sebab orang nie dapat rakam video tu?
konfus aqu =.=

like nie pulak untuk ape???
untuk si pengupload sebab berjaya rakam?
atau untuk si zionis yang bertindak ganas?
atau sebab quality video nie memuaskan?
atau tertekan like?

bila ceramah pulak, tetiba ada dislike...
dislike sebab ustaz cakap k-pop haram ke?
atau dislike sebab ustaz tu tak hensem ke?
 atau dislike sebab ustaz yang cakap tu ustaz azhar ke?
atau dislike sebab sebab sebab.....
agrhhhhh aqu dah tak dapat pikir!

notakesimpulan : mungkin orang saja-saja memain dengan button like and dislike tu...mungkin..


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

#JemahAwesome said...

Tagged> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html