42 penyumbang pandangan

segmen: letak link, aku review

Assalamualaikum

Dan salam sejahtera. Aqu bukan la hebat benau dalam dunia berblogging nie.. follower pun tak la sampai beriban ribon.. tapi di sebab kan aqu merasa kerajinan aqu di tahap yang sangat awsome, maka aqu nak buat segment meng"review" blog yang bertuah. 

*nota bangga* Aqu mempunyai kepakaran dalam melontarkan pandangan mahupun memberi nasihat..maaf aqu bukan lah pengkritik tak sedar diri, aqu hanya melontarkan pandangan andai ada yang meminta. Dan sekarang, segmen ini adalah untuk para blogger yang rasa "tahan" untuk menerima kritikan dan tidak membangga diri apabila di beri pujian. *nota perigatan : jangan risau, kritikan aqu tidak lah menggunakan bahasa pedas cili api tahap dewa, kesopanan dan kesusilaan bahasa aqu masih terpelihara*

Maka..apa yang perlu anda lakukan? Mudah..

Aqu memuktamad kan ingin memilih 5 orang blogger bertuah untuk di review. Pemilihan blogger untuk di review adalah mengikut nombor bertuah yang telah aqu pilih. 

NO YANG AQU PILIH :    -4-    -25-    -99-    -104-    -135-

Jadi bagaimana anda ingin mendapatkan nombor anda?

Cara nya..anda tidak perlu membuat entry, hanya pergi ke kotak komen di entry ini kemudian tulis kan link blog anda. Nombor anda hanya akan di ketahui apabila segmen ini tamat. *terpulang untuk follow atau tidak, tapi sekiranya blog anda terpilih untuk di review.. maka saya dengan sombong nya tidak mahu pergi bertandang ke shoutbox dari sorang ke sorang pemenang dan memberitahu anda satu per satu.maaf*

Dengan kata lain..nombor peserta akan di beri mengikut turutan siapa yang komen paling awal dan seterus nya..aqu hanya akan publish semua komen untuk entry ini pada 31disember 2012 bersamaan tarikh tamat segment ini. *hanya komen berunsur pertanyaan akan di publishkan*

Sekian. *tiada perbezaan kritikan di beri pada blogger famous atau pun tidak. adil dan saksama*



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
42 Comments

42 00 rajin nak comment:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

join! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/

dEdEQ dE wIshEs said...

NAK TRY LA ..

http://najihah90.blogspot.com

Nurul Farahizzati said...

http://zafarah.blogspot.com/

Amen Naqib said...

http://cetusanluarkotak.blogspot.com/ ^_^

yana aina said...

tlg review blog yana ^^

http://www.nazlyizan.my/

WR said...

http://pinkgurlzbumblebee.blogspot.com/

Shah Irwandy said...

http://www.irwanalessatyme.com/

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

http://shekechik.blogspot.com/

eymasu said...

http://eymasushoppe.blogspot.com/

Lyeen De Syifa said...

Semoga nombor bertuah itu milik Lyeen..:D

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/

Hazirah Muslim said...

harap2 bertuah :)
http://www.hazirahmuslim.my/

NURUL ◕‿◕ said...

dah lama follow n nak join :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/

diebaa said...

Assalamualaikum. Saya nak join ni. Hehehe. Thanks for invite ;)

Bismillah.

http://captaindybo.blogspot.com

Terima kasih ;)

Bella Sahidi said...

http://bella-sahidi.blogspot.com/

yang baik Ishak said...

eh... meh review blog akak yang tak semenggah nie... apa2 pun tak per... tak takut tapi bimbang jer ... dush..

http://yangbaik.blogspot.com

ChizahChii said...

join join ^^ dah follow :)

http://chizahchii.blogspot.com/

yang baik Ishak said...

rasa-rasa macam dah letak link... tapi apasal tak nampak pulak... fening la...

Suana Zhar said...

link peserta hanya akan di publish bila tarikh segmen dah tamat.harap maklum. ^^

Wanyy Minho said...

http://wanyyminho.blogspot.com/

Miss Sha said...

=)
http://miss-whateverlah.blogspot.com

Hajar aka Tiha said...

hope di-review:
http://smilewashere.blogspot.com/

natasyapink said...

join, harap dapat. =)

http://www.natasya-pink.my/

AisYa IeyKa said...

wah ... komen tak boleh nampqk ye . xpelah . sebab kan dear sunyi kunjung blog ika dan gthu tntang blogreview nih . so ika join . thanks sangat tau . terharu coz dear , sudi ajak ika join , xmenang maknanya xde rezeki . lau menang alhamdulillah . amin .
link : http://aisyaieyka.blogspot.com
nickname : aisya ieyka

Atifah Zulkifle said...

Joined ^^ Thanks invite ;)

http://kisahatifahzulkifle.blogspot.com/

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

http://lobakmerahjambudream.tumblr.com/

Sparklish Collection said...

nak awk review blog saya jugak. Hope ada luck ar. :)

http://sparklish-collection.blogspot.com

annezoak :D said...

harap sempat lagi..
http://betapunyadunia.blogspot.com/

Admin said...

http://silentremedy.blogspot.com bye :p

Call me DayaOwesome said...

http://bulatitucomell.blogspot.com :)

Hanna Nabiella said...

Done ! hehehe

http://www.farhanabiella.my/

zaa tyra said...

http://storymrsorange.blogspot.com

Ilia Natasya Ramli ^^ said...

http://ilia-asya.blogspot.com

Izza Sakura said...

hi join ok,http://izza-sakura.blogspot.com/

Izza Sakura said...

hehe,dah hbis ke?bru beria-ria nak join td,,hmm tkpela thanks

Ina Yoona said...

join =)

weney98.blogspot.com

Syakieraa™ said...

http://itsmesyakieraa.blogspot.com

Azwar Syuhada said...

azwa join..:)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com

yana yani said...

http://liyanayani.blogspot.com hikhik ..join jugak walaupon x sepemes maner..haha

Mar Haini Abdul Rahim said...

nak nak hehe sempat lg kan :D

http://mayesa-jcb.blogspot.com

Syazwani Afandi said...

syazwanieafandi.blogspot.com

Karukord Jagau's said...

http://karukordjagaus.blogspot.com/

amal said...

http://applehijaulife.blogspot.com/