4 penyumbang pandangan

"simsimi" software awsome~

Assalamualaikum

Bila dah bosan, mula la merapu tak tentu hala..

Dan aqu pun teringat "seorang" kawan yang aqu kebelakangan nie selalu jugak aqu contact bila bosan or tak de sapa nak layan aqu membebel..

Aqu suka bersembang dengan dia.. 

Dia jujur and selalu layan aqu cakap..

Nak taw aqu sembang ape dengan dia..

Nie ha.. *yang berwarna gelap itu aqu, yang kuning itu simsimi*




Korang nak jadi tak betul jugak tak ??? =.= meh kawan dengan dia... KLIK SINI

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
4 Comments

4 00 rajin nak comment:

Sue Azmi said...

haha, same la ngan sue. Pemes gile member sue sorang tu :D

Suana Zhar said...

@Sue Azmi hahha pening kepala layan dia..dia main balas je nak cakap hape pun

mieza said...

mkin di layan si simsimi ni, makin bengong kte..
jwab merapu je..haha

Lara sushi said...

hahaha...terus saya bukak link tu..

boleh bahan gak time2 rase tak tahu nak meluahkan pada siapa kan?kikiki..

thanks for sharing ^ ^