6 penyumbang pandangan

parti geletek Allah???

Assalamualaikum

*maaf, entry ini mengandungi carutan yang berunsur kemarahan*

F**k! Parti apekah itu???? gile benar orang yang wujudkan parti nie... bukan takat gile, entah la nak di ibarat apa lagi..lagi teruk dari binatang atau apa..teruk!

SINI LINK KE PAGE


Pelik! Aqu tengok makcik sorang nie dari dulu sampai sekarang memang aktif, terlalu aktif! Sampai aqu rasa dia terlebih makan ubat kecerdasan sehingga otak dia dah terover untuk meluah sesuatu yang 'damn".

Yang paling mengherankan aqu, bila isu palsu pasal incik N si suami R tersebar luas, bertungkus lumus perah keringat sengkang-sengkang mata nak selesaikan secepat mungkin..adoi! Tapi kenapa isu makcik sorang nie dari dulu sampai sekarang still tak de apa-apa tindakan???  

Kita hanya mampu mendoakan makcik nie di beri hidayah..bukan anak bernama hidayah, tapi hidayah yang dapat menyedarkan dia..Insya Allah, tuhan itu maha penyayang. Amin.

p/s : muka meng"stalker" itu sangat kelakar ~_~ maka jangan stalker, jadi la follower
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
6 Comments

6 00 rajin nak comment:

Syah said...

hai,jom join dua GA gempak ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Aina Mansor said...

Astaghfirullah! Macam-macam dunia zaman skrg ni kan :(
#Aina datang sini berkhidmat jd follower yg ke 1040

shahrayyan said...

agaknye la kan.., diorang ni memang golongan yang da tak de krje la kot.., sebab tu tak pasal2x nak buat macam ni.. betol tak??

Fatin Syafiqa Anuar said...

astaghfirullah.

Alia Az said...

Astaufirulahhalazim !!! Terok nyer .. Yang paling memalukan , di kalangan orang Islam sendiri yang melakukan aktiviti seperti ini .. Ya , Allah , bimbinglah saudara2 ku ke jalan benarMu , Ya , Allah .. amin ~ =(

FAREEDA SUMANTERI said...

Astaufirulahhalazim, rasanya ada masalah mental kot dorg yg tubuhkan itu. Semoga Allah S.W.T memberi petunjuk kepada dia ke jalan yang benar....