3 penyumbang pandangan

Pemenang "jangan perah otak"

Assalamualaikum

Notamengantuk : tengah taip cepat-cepat sebab mata ngantok gile. Tapi dah janji, aqu tunai kan jugak publish hari nie

Sebelum tu, peace tahun baru! Semoga lebih indah dan mematang kan dan membahagiakan. dan dan dan semoga dapat baby kembar terpacul keluar dengan selamat dan sihat. Amin. *terpacul? =.= ganas anak aqu keluar*

Terus kepada topik *macam pelik -.- kena english jugak, straight to the point*

Alat-alat yang di guna untuk mengundi adalah...

Ya...apakah kegunaan kotak colgate dan berus gigi tu...? Itu adalah alternatif lain yang aqu guna kan sebab tak jumpa pembaris =.=  duit tak cukup beli pembaris, ada hati buat giveaway kan? 
Jari bertuah dan gemuk-gemuk tak runcing nie telah mencabut nombor.. 


masalah pertama : malas nak terbalik kan gambar elok-elok




 pemenang pertama : No 30
pemenang kedua : No 45
pemenang ketiga : No 40

SENARAI PESERTA : SINI 

*maaf ada 4 peserta yang di batal kan penyertaan kerana tidak memenuhi syarat*

Anda di beri masa seminggu untuk memberi sebarang pengenalan diri anda *skema gile*. Para pemenang sila email korang punya nama, no ph dan alamat ke wassup_girlz89@yahoo.com. 

Kepada yang tak menang, jangan bersodih... satu lagi giveaway mudah menanti anda ^_~ terima kasih kepada semua yang menyokong.

Notabagitahu : peserta segment "letak link, aku review" tak sampai ke target nombor bertuah.. hanya 2 orang pemenang yang ada, jadi aqu akan memilih 3 orang lagi pemenang berdasar nombor lain.
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
3 Comments

3 00 rajin nak comment:

mizzniya said...

alaa...sy no 44, skit je lg...hehehe...tahniah pemenang2 :D

yang baik Ishak said...

alamak... miss sikit aje lagi...

Nur Amiera said...

#30 alhamdulillah :) detail dh hntar ..

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/giveaway-jangan-perah-otak.html