0 penyumbang pandangan

google plus (G+)

Assalamualaikum

Hi kalian. Salam 1 Malaysia, 1 Kuala Lumpur, 1 Sabah, 1 Perak, 1 Johor! *negeri yang tak di senaraikan, sila ke pejabat pendaftaran untuk mendaftar*

Sila hentak kaki sesape yang belum memiliki atau tahu apa itu google plus...anda ketinggalan.khakhhakhahkhaha *gelak jahat*

Google semakin maju..*sebenarnya dah lama pun maju, aqu je baru nak perasan =.=*

Bile ada akaun google nie, memang menyeronokan hidup aqu..terutama sekali bila aqu terjah ke youtube. Maka nya, aqu pun dengan riang gumbira nya memberi komen-komen tak bertauliah kepada video-video yang aqu tonton di youtube. Apabila manusia jakun memiliki sesuatu yang dia sorang je merasakan luar biasa, maka dia akan bertindak secara over acting =.= dengan kata lain, macam aqu sorang ade akaun google tu~




Lebih kurang macam facebook je...status sume ade... *abaikan jumlah fren tu, aqu baru nak merangkak belajar benda nie -.-*

Maka nya aqu dapat lah berchatting selain mengunakan YM~



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: